Kontrola pristupa Softveri

SALTO Homelok: “Sve u jednom” pristupno rješenje

SALTO Systems je predstavio Homelok, novu platformu za stambene prostore. Ovo “sve u jednom” rješenje integriše tehnologiju pametne kontrole pristupa, hardver, softver u oblaku, digitalne ključeve, pametni životni ekosistem i globalnu servisnu podršku

Piše: Mihael Pinsone Slanc, regionalni menadžer za razvoj poslovanja, SALTO Systems; E-mail: m.slanc@saltosystems.com

Život u pametnoj kući postaje sve popularniji. Stanari žele besprijekoran pristup, bez korištenja više ključeva, a upravitelji nekretninama žele rješenje kojim je lako upravljati. Svi žele zaštićenu imovinu i pametnije iskustvo života. SALTO-ovo rješenje Homelok pruža sve ovo i više – praktičan, siguran i tehnologijama olakšan život.

Za sve vrste stambenih prostora

Homelok je pametno rješenje za kontrolu pristupa svim vrstama stambenih prostora, od onih za više porodica do stanova za jednu porodicu, apartmana za iznajmljivanje i ustanova za kućnu njegu. Takvo je elektronsko zaključavanje moderno i jednostavno za instalaciju i održavanje, bez troškova i složenosti tradicionalnih rješenja za kontrolu pristupa. U SALTO-ovim rješenjima za stambene prostore utkana je dugogodišnja stručnost u oblasti pametnih zgrada, revolucionarne inovacije, jedinstvena kombinacija fleksibilnosti i kontrole te vodeći portfolio na tržištu, s posebnim fokusom na nekoliko vrijednosti:

Operativna efikasnost: Homelok koristi tehnologiju digitalnog pristupa umjesto mehaničkih ključeva i može mu se pristupiti s bilo kojeg mjesta, što omogućava jednostavnije i efikasnije upravljanje imovinom.

SVN cloud tehnologija pristupa: Rješenje koristi vrhunsku, inovativnu i pouzdanu SALTO-ovu SVN tehnologiju “pohrane podataka na kartici” u raznovrsnom asortimanu proizvoda, koji će se nastaviti razvijati.

Ekosistem pametnog življenja: Homelok je osnovno rješenje za pametni pristup unutar ekosistema pametnih zgrada i radi s rješenjima i sistemima za upravljanje imovinom SALTO-ovih tehnoloških partnera. To je otvorena platforma koja se može u potpunosti integrisati kako bi zadovoljila rastuće zahtjeve boravka u povezanom domu te omogućila veću kontrolu i vidljivost kroz sisteme upravljanja imovinom. Na kraju, omogućava i potpunije digitalno korisničko iskustvo upravljanja pristupom bez korištenja ključeva.

Zagarantovana zaštita podataka i privatnosti

Rješenje pruža cjelodnevnu zaštitu i privatnost podataka kombinujući cloud tehnologiju pristupa i pametne samostalne pristupne tehnologije. “Veoma nam je drago što ćemo SALTO Homelok lansirati na tržište. Platforma će unijeti revoluciju u način na koji živimo i ulazimo u kuću. I mada smo oduvijek bili zabrinuti za sigurnost, sada su zaštita podataka, privatnost i siguran pristup kući značajniji nego ikada. A Homelok je rješenje”, kaže Aznar Sethna, direktor prodaje i marketinga kompanije SALTO Systems.

Potpuno rješenje za stanare i upravitelje nekretninama

Od brojnih pametnih hardverskih rješenja za elektronsko zaključavanje do softvera u oblaku usmjerenog na korisnika, SALTO pruža vrhunsko sveobuhvatno iskustvo pametnog pristupa za stanovnike i upravitelje nekretninama. Putem ove platforme korisnici sada mogu dodati svoje ključeve i u Apple Wallet, što im omogućava da otključaju SALTO pametne brave jednostavnim dodirom iPhonea ili Apple Watcha.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *