Regija Sajmovi Svijet

Security Summit 2020 kao virtuelni događaj

Adria Security Summit Powered by Intersec, vodeći događaj sigurnosne industrije u Jugoistočnoj Evropi, pomjeren je za septembar 2021, a umjesto njega će se od 3. do 5. novembra ove godine održati novi online skup nazvan Security Summit.

Odluka o odgodi redovnog događaja i njegovoj zamjeni virtuelnim izdanjem donesena je zbog pandemije koronavirusa. Budući da su sigurnost posjetilaca i osoblja prioritet za nas kao organizatore, pripreme za virtuelni Security Summit 2020 već su u toku i odvijaju se u saradnji sa sponzorima, partnerskim udruženjima i profesionalcima iz sigurnosne industrije. Kako bi se izbjegli potencijalni zdravstveni rizici za vas i vaše porodice, smisao ovog događaja je da Summit koji ste upoznali i zavoljeli ovaj put mi dovedemo vama, u vaše domove i kompanije, umjesto da vi dolazite u posjetu.

Iskusni tim Adria Security Summita i naši partneri iskoristit će ovaj skup ne samo kao zamjenu za standardni događaj već kao alat i platformu za pokretanje aktivnosti na planu ponovnog povezivanja aktera unutar sigurnosne industrije, obnove pratećeg ekosistema i ubrzavanja prijeko potrebnog oporavka industrije.

Osim toga, Security Summit 2020 ići će u korak s postignućima Adria Security Summita i ostalih globalnih sajmova koji su zbog pandemije bili prisiljeni na preseljenje u virtuelni svijet. To podrazumijeva održavanje jednakog nivoa kvaliteta na koji ste navikli i uravnotežen fokus na regionalnom i međunarodnom karakteru događaja. Ovo će biti ponuđeno u kombinaciji s inovativnim mrežnim i digitalnim funkcijama koje će vam omogućiti da uživate u Summitu iz udobnosti svog doma i radnog mjesta.

Security Summit 2020 traje tri dana, od 3. do 5. novembra 2020. godine. Ponudit će cjelodnevni program sa sesijama, izlaganjima, projektima i popratnim događajima koje će predstaviti ugledne osobe iz sigurnosne industrije, a tu su i panel-diskusije i priče o ostvarenim uspjesima. Tri virtuelne konferencijske dvorane poslužit će za održavanje više od 20 dnevnih prezentacija istaknutih predavača. Ove sesije bit će dostupne od 11 do 16 sati.

Tu je i mogućnost B2B umrežavanja, koje nudi iste prednosti kao i tokom standardnog izdanja Summita. Sponzori će moći organizirati unaprijed zakazane ili ad hoc virtuelne sastanke sa svojim kolegama, poslovnim partnerima, kupcima, pružaocima usluga, ključnim učesnicima na tržištu i globalnim institucijama.

Učesnici su vlasnici i rukovodioci malih i srednjih preduzeća, predstavnici sigurnosnih agencija, instalateri i sistem-integratori, menadžeri sigurnosti, krajnji korisnici te proizvođači koji će vam ponuditi inspiraciju, alate i dragocjena znanja. Osim toga, učešće u ovom događaju za vas neće biti samo praktičnije već i isplativije u odnosu na njegova ranija izdanja.

Zbog svega navedenog radujemo se vašem prisustvu na virtuelnom događaju Security Summit 2020.

Više informacija potražite na www.vsecuritysummit.com. Ako imate pitanja, kontaktirajte nas na summit@asadria.com ili nazovite +387 33 788 985.

Srdačno,
Adis Hodžić

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *