Svijet

Suprema obilježila 20. godišnjicu novim logotipom

Južnokorejska kompanija Suprema predstavila je novi logotip kako bi proslavila dvije decenije uspješnog rada u biometrijskoj industriji.

Kompanija ima više od milijardu korisnika i prodajnu mrežu koja se prostire na 140 zemalja. Njen portfolio obuhvata kontrolu pristupa, evidenciju radnog vremena, mobilna pristupna rješenja i skenere otisaka prstiju. Uspješnim poslovanjem Suprema je dospjela na prvo mjesto na tržištu biometrijske kontrole pristupa u EMEA regiji i uvrštena je među 50 najboljih proizvođača sigurnosnih sistema na svijetu. Također je ostvarila godišnju stopu rasta od 20 posto, a više od 40 posto njenih zaposlenika uključeno je u istraživanje i razvoj.

Logotip kojim je obilježila 20. godišnjicu sadrži dvije boje: ljubičastu i burgundy (miks tamnocrvene, smeđe i ljubičaste nijanse), koje naglašavaju njenu viziju, kulturu i tehničku stručnost.

“Želeli bismo se posebno zahvaliti našim partnerima i zaposlenicima koji su omogućili sve ovo”, rekao je James Lee, osnivač i predsjedavajući Upravnog odbora Supreme, te dodao: “Svi u Supremi spremni su voditi nas u naših narednih 20 godina.”

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *