Svijet

360 Vision Technology obogaćuje VMS kontrolu integracijom sa Digifortovom tehnologijom

360 Vision Technology, britanski proizvođač vrhunskih HD PTZ, radarskih i termalnih kamera, ulazi u tehnološko partnerstvo kako bi ponudio cjelovitu sistemsku integraciju sa Digifortovim naprednim IP baziranim VMS rješenjem.

Uz konkurentne cijene bez stalnih troškova licence, softverska platforma Digifort IP VMS nudi visokokvalitetni nadzor i upravljanje videom u kombinaciji sa fleksibilnom i sigurnom RAID video pohranom. Cilj je ponuditi odgovor na potrebe videonadzornih projekata svih veličina. Uz to, Digifort VMS se može i nadograditi tako da uključuje analitiku, prepoznavanje tablica i lica, funkciju kontrole pristupa i podrške za rad na prodajnom mjestu.

Nudeći brzu i jednostavnu instalaciju, Digifort VMS od sada uključuje sveobuhvatnu SDK integraciju s cijelim spektrom 360 Vision videonadzornih kamera. Uz podršku za standarde koji idu i izvan okvira ONVIF-a, kontrola kamere 360 Vision od sada uključuje i bogati meni sa opcijama i funkcijama postavljanja, uključujući PTZ, kontrolu objektiva i fokusa kamere, pranje/brisanje i pomoćno prebacivanje za ugrađeno IC i bijelo LED svjetlo velikog dometa.

Uz iskorištavanje snage mrežne infrastrukture, Digifort VMS i sistem kontrole 360 Vision kamera mogu se koristiti za kreiranje nadzornog rješenja visokih performansi koje se može upotrijebiti za praćenje prometa, graničnu kontrolu, javne prostore i maloprodaju, upravljanje i praćenje primjene sigurnosti na radu.

„Sjajno je što ćemo sarađivati i moći koristiti napredne videonadzorne funkcije britanskog proizvođača kamera svjetske klase”, kaže Nick Bowden, direktor kompanije Security Buying Group koja je zastupnik za Digifort za područje Velike Britanije i Irske. „Uz seriju kamera 360 Vision koja će biti u potpunosti integrirana s našim IP VMS-om, zagarantirano je jednostavno postavljanje uređaja, uz korisnicima prilagođen rad koji će u velikoj mjeri poboljšati njihovo iskustvo i maksimizirati performanse sistema“.

„Radili smo na brojnim značajnim projektima zajedno s Digifortom, a korisnici su bili veoma zadovoljni izvedbom integriranog cjelovitog rješenja“, kaže Sara Fisher, direktor prodaje u kompaniji 360 Vision Technology. „Digifortovo potpuno skalabilno VMS rješenje savršen je partner našoj seriji industrijskih PTZ kamera“.

Za više informacija o integraciji Digifort VMS-a i serije naprednih HD PTZ, radarskih i termalnih kamera, korisnici mogu kontaktirati kompaniju 360 Vision Technology na +44 (0) 1928 570000, e-mail: info@360visiontechnology.com ili posjetiti web stranicu https : //www.360visiontechnology.com

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *