Regija Softveri

Immuniweb – najbolji mrežni penetracijski testovi

Nova zvijezda u distribuciji M SAN Grupe d.d. je ImmuniWeb, najbolji svjetski sustav za provjeru sigurnosti vaših web stranica kao i računalne mreže vaše tvrtke.

SC Awards Europe, najprestižnija ocjene za cyber-security sektor u Europi, ocijenio je ImmuniWeb još 2018. godine kao najbolji sigurnosni softver: „ImmuniWeb je nadmašio IBM Watson u kategoriji informatičke sigurnosti i osvoji titulu „Najbolji u upotrebi strojnog učenja i AI-a“.

ImmuniWeb, www.immuniweb.com, je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Ženevi, Švicarska. Njihovi stručnjaci djeluju na razvoju tehnologija strojnog učenja i umjetne inteligencije na područjima provjere sigurnosti računalnih aplikacija, upravljanja površinama izloženih mogućim napadima te nadgledanja malicioznih aktivnosti s Dark Weba putem ImmuniWeb AI platforme rasprostranjene u više od 100 zemalja. Posebnost ImmuniWeb penetracijskih testova je da završna, najkompleksnija testiranja provode ljudi, visokoobrazovani stručnjaci koji time provjeravaju rezultate rada AI sustava, eliminiraju njegove potencijalne greške i omogućavaju prepoznavanje rizika koje umjetna inteligencija ne prepoznaje.

Osnivač ImmuniWeba, Ilia Kolochenko, dolazi iz tvrtke High-Tech Bridge, vodeće europske tvrtke na području web sigurnosti, specijalizirane za penetracijske testove i digitalnu forenziku.

M SAN Grupa d.d. www.msan.hr i ImmuniWeb započeli su poslovnu suradnju na distribuciju ImmuniWeb sigurnosnih rješenja za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Albaniju, Kosovo* i Crnu Goru, kroz široku mrežu sistem integracijskih partnera M SAN Grupe.

Ovim je poslovnim partnerstvom svim tvrtkama u regiji osigurana brza i jednostavna dostupnost najnaprednijih ImmuniWeb rješenja za penetracijsko testiranje, uz profesionalnu podršku njihove integracije u kompanijske web alate i aplikacije.

Bilo da se odlučite za rješenja koja će vam osigurati 24/7 automatski nadzor i provjeru kroz ImmuniWeb® Discovery i ImmuniWeb® Continuous pakete, ili za jednokratnu pomoć kroz ImmuniWeb® On-Demand rješenja za vaše web stranice i ImmuniWeb® MobileSuite rješenja za vaše mobilne aplikacije, stručni tim M SAN Grupe biti će vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas na enterprise@MSAN.hr ili na www.msan.hr.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *