Regija Sajmovi

Adria Security Summit uvodi prestižne nagrade za industrijsku izvrsnost

Adria Security Summit s ponosom najavljuje uvođenje nagrada za izvrsnost u industriji kao važnu prekretnicu u svom višegodišnjem radu. Nagrade će biti dodijeljene tokom 9. Adria Security Summita koji se održava od 9. do 10. oktobra 2024. godine u Sarajevu. Ovim potezom organizatori žele odati priznanje kvalitetu i inovacijama u industriji sigurnosti u skladu s misijom Summita da podstakne napredak i prepozna vrhunska individualna i organizacijska postignuća u industriji.

Slijedeći globalne konferencijske trendove, planirane nagrade će obuhvatiti više kategorija izvrsnosti u oblasti sigurnosti, uključujući kontrolu pristupa, videonadzor, protivprovalu, vatrodojavu, PA/VA sisteme, cyber sigurnost, najbolji projekat, najbolji startup, najinovativniji proizvod i najboljeg menadžera sigurnosti.

Za odabir nagrađenih zadužen je panel istaknutih članova stručnog žirija, uz jednako važno učešće publike. Ovakav inkluzivni pristup će osigurati da nagrade odražavaju konsenzus stručnjaka iz industrije, uz jačanje transparentnosti i kredibiliteta u priznavanju dostignuća nagrađenih.

Adria Security Summit 2024 i ceremonija dodjele nagrada održat će se u renomiranom Kongresnom centru Hills, najvećem i najbolje opremljenom prostoru za održavanje događaja u regiji. Organizator i učesnici s nestrpljenjem iščekuju ovaj događaj visokog profila koji će biti domaćin za preko 160 izlagača, 3500+ posjetitelja i više od 5000 B2B sastanaka. Adria Security Summit bilježi stalni porast broja posjetitelja i sponzora, sa očekivanim rekordnim brojem gostiju iz preko 50 zemalja svijeta.

Svi zainteresirani informacije o nagradama i procesu nominacije mogu dobiti na summit@asadria.com  ili seid.malanovic@asadria.com.

Za više informacija o 9. Adria Security Summitu, uključujući detalje registracije i prateći program, posjetite www.adriasecuritysummit.com, kontaktirajte summit@asadria.com ili nazovite +387 33 788 985.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *