Regija

Alarm automatici dodijeljeno priznanje na Tyco Engage konferenciji

U španskom Alicanteu je od 3. do 9. juna 2019. održana Tycova konferencija, na kojoj je učestvovalo gotovo 250 predstavnika Tycovih partnerskih firmi iz EMEA regije. Tom prilikom je uručeno priznanje predstavnicima Alarm automatike, koja je prepoznata kao jedan od partnera s najvećim rastom prodaje Tycovih rješenja, uz kompanije iz Norveške i Engleske.

„Ponosni smo na ovo priznanje. Alarm automatika u Hrvatskoj zastupa Tyco više od 26 godina, tijekom kojih smo uspjeli dokazati da smo pouzdan partner u implementaciji rješenja baziranih na Tyco proizvodima. Zato nam je i omogućeno da u sedam od deset zemalja u kojima imamo razvijenu vlastitu prodajnu mrežu zastupamo Tyco“, kazao je Slaven Crnković, direktor izvoza, koji je primio priznanje.

Konferenciju je otvorio gospodin Alan Riegler, viši direktor prodaje za EMEA regiju, koji je u uvodnom izlaganju istaknuo kako na postojećoj reputaciji kvalitetnih proizvoda namjeravaju nastaviti graditi nova rješenja bazirana na najnovijim tehnološkim dostignućima. Također je potvrdio da je spajanje kompanije Tyco s Johnson Controlsom završeno, a proizvodi iz sigurnosnog portfolija i dalje će se prodavati pod brendom Tyco zbog njegovog velikog ugleda u svijetu.

Na konferenciji su predstavljeni trendovi u industriji sigurnosti te nova Tyco rješenja kontrole pristupa, protivprovale, vatrodojave i videonadzora. Poseban interes učesnika izazvala su nova rješenja cyber sigurnosti, cloud i dron rješenja te Frictionless u kontroli pristupa s implementiranom naprednom tehnologijom prepoznavanja lica.

Inače, Johnson Controls je globalna kompanija s više od 120.000 zaposlenika, koji stvaraju inteligentne zgrade, efikasna energetska rješenja, integrisanu infrastrukturu i transportne sisteme sljedeće generacije. Dio kompanije je divizija Johnson Controls Building Technologies & Solutions, čije tehnologije integrišu sve aspekte zgrada – sigurnosne sisteme, upravljanje energijom, zaštitu od požara, HVAC. Tyco, dio grupacije Johnson Controls, objedinjuje u svijetu vodeće proizvođače sistema kontrole pristupa, videonadzora i protivprovale. Tycovi brendovi – American Dynamics, Exacq, Illustra, CEM Systems, DSC, Kantech, Software House – imaju dugogodišnju tradiciju u industriji tehničke zaštite.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *