Svijet

Avigilon Alta unaprijedio poslovanje Superdrya

Superdry je poboljšao sigurnost i poslovanje u trgovinama uvođenjem Avigilon Altinih videorješenja, što je rezultiralo većom pokrivenošću i smanjenim troškovima. Kompanija je usmjerila prioritete na smanjenje rizika poput krađa i nesreća uzrokovanih velikim brojem posjetitelja u trgovinama. Superdry teži postati vodeća destinacija za održivu modu prioretizirajući sigurnost zaposlenika, imovine i kupaca. Kako bi to postigli, prvo su zamijenili neučinkoviti postojeći sigurnosni sistem. Time su objedinili sigurnosne operacije, pojednostavili procese isporuke uz snimanje dostava izvan radnog vremena i poboljšali procese obuke.

Ispunjenje ciljeva

Superdry je implementacijom Avigilon Altinih modela poboljšao sigurnost trgovina, smanjio krađe i lakše nego ikada detektirao prijetnje. Visokokvalitetna slika koju pružaju kamere Avigilon Ava unaprijedila je svijest o prostoru njihovom timu za sigurnost. Avigilon Alta omogućava pretragu videozapisa, detekciju zvuka i mapiranje toplinskih zona, čime poboljšava sposobnost sigurnosnog tima da procesuira provalnike, dok funkcija upozorenja poboljšava operacije u prodavnici i pomaže zaposlenicima u praćenju ispunjenja zacrtanih ciljeva.

Sigurnije trgovine

Avigilon Alta je pomoću napredne videoanalitike učinio Superdry trgovine sigurnijim za kupce i zaposlenike pojednostavljujući sve procese u maloprodaji. „Avigilon Alta je nadmašio naša očekivanja i vrlo smo zadovoljni. Kvalitet slike je fantastičan, a podrška Avigilona je u svakom trenutku bila izvrsna“, rekao je Richard Smith, menadžer za zaštitu profita u Superdryu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *