Svijet

Partnerstvo kompanija Secure Logiq i VCA Technology

Globalno hardversko partnerstvo kompanija Secure Logiq i VCA Technology daje prve rezultate. Nakon intenzivnog testiranja proizvođači su unaprijedili svoja rješenja kako bi pronašli najbolje kombinacije softvera i hardvera ova dva brenda.

Strateško partnerstvo započeto je krajem 2022, nakon čega je Secure Logiq, proizvođač servera namjenski dizajniranih za HD CCTV industriju, postao globalni hardverski partner proizvođača softvera za sigurnost i poslovnu inteligenciju.

“Razvili smo sjajan odnos sa VCA-om nakon dugog rada s njima i znamo koliko su snažna njihova analitička rješenja”, kaže Robin Hughes iz Secure Logiqa. “Naši timovi za istraživanje i razvoj zajedno rade na pronalaženju optimalnih rješenja za najbolje rezultate za naše zajedničke kupce po cijeni kojoj je teško parirati.”

“Ovo partnerstvo od početka je bilo usmjereno na prevazilaženje manjka znanja o hardverskim opcijama kod naših korisnika”, dodaje Kevin Waterhouse iz VCA. “Posao koji smo zajedno uradili riješit će mnoge dileme naših kupaca. Sada možemo ponuditi specifična rješenja zasnovana na potrebama naših klijenata jer znamo da su naši timovi za istraživanje i razvoj radili zajedno kako bi osigurali optimalne performanse.”

Kompanija VCA naglašava svoju sposobnost da ponudi veliku količinu analitičkih informacija uz minimalnu procesorsku snagu. To je funkcija koju nudi analitika na samoj kameri kao dio njihove ponude. Nove i zajedničke funkcije mogu podržati razne VCA-ove aplikacije na jednom Secure Logiqovom serveru, i to ne samo one koje se tiču sigurnosti.

VCA-ova analitika obuhvata različite sektore, od upravljanja saobraćajem do maloprodaje, i podržava forenzička pretraživanja i toplotno mapiranje. Zbog toga će novo objedinjeno rješenje biti privlačna opcija za mnoge korisnike.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *