Kontrola pristupa

Code Handle: sigurna kvaka za jednostavnu instalaciju

Kada kažemo da Code Handle predstavlja jednostavan način da dodate PIN zaštitu bilo kojim unutrašnjim vratima, mi to stvarno mislimo. Od trenutka kada otvorite kutiju, Code Handle kvaka je već pojednostavila nadogradnju sigurnosti vaših unutrašnjih vrata.

Code Handle je sigurna kvaka sa ugrađenom PIN tipkovnicom. Ona dodaje pouzdanu elektronsku sigurnost svim sigurnosno osjetljivim unutrašnjim vratima.

Uz Code Handle vam ne treba skup sistem kontrole pristupa. Nema nepraktičnih ključeva koje morate nositi ili kontrolisati. Zaštitni PIN kod će se pobrinuti da samo ovlašteni korisnici mogu otključati vrata. Ukucajte PIN kod na tipkovnici kvake i vrata će se otvoriti. Zatvorite vrata i vaša Code Handle kvaka se automatski zaključava za vama.

Najbolje od svega je što Code Handle kvaku mogu lako instalirati i tehnički neobučena lica.

Jednostavna instalacija, jednostavna promjena PIN-a, jednostavna sigurnost

Postavljanje Code Handle kvake je jednostavno, što pokazuje i ovaj kratki video o instalaciji na YouTubeu. Nema potrebe za postavljanjem žica, specijalnih alata niti potrebe za bušenjem rupa.

Sve što vam je potrebno su dva vijka pomoću kojih ćete postaviti Code Handle na bilo koja unutrašnja vrata debljine od 35 mm do 80 mm. Ako imate odstojni prsten moći ćete postaviti kvaku na još tanja vrata.

Kod Code Handle kvake nema potrebe za postavljanjem kablova na vrata ili za priključivanjem na električnu mrežu. Code Handle nudi elektronsku sigurnost bez sistema kontrole pristupa. Ne morate čak ni mijenjati cilindar vrata. Samo ubacite dvije standardne baterije, postavite svoj Code Handle na postojeći cilindar i vaša sigurnost je već naprednija.

Kada instalirate Code Handle, vi određujete vlastiti glavni kod i možete izabrati do devet dodatnih korisničkih PIN-ova (od 4-6 brojeva). Ne brinite ako vas zaposlenik napusti ili promijeni posao. Vi možete izmijeniti ili ukloniti njegov PIN u roku od nekoliko sekundi, bez skidanja Code Handle kvake s vrata.

Code Handle čuva osjetljive dokumente, osobne stvari i dragocjenosti i štiti ih od očiju javnosti već od trenutka kada otvorite kutiju.

Zašto smo učinili Code Handle kvaku tako jednostavnom za instalaciju? Zato što niko ne želi jednostavnu sigurnosnu nadogradnju za koju vam je potreban stručnjak. Posjetite https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle i saznajte više o ovoj tehnologiji.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *