Svijet

Dahua Technology i Yeastar sklopili ECO partnerstvo za integraciju PBX sistema i interfona

Dahua Technology, vodeći svjetski ponuđač pametnih rješenja i usluga fokusiranih na video i Internet stvari (IoT), i kompanija Yeastar, vodeći globalni proizvođač PBX sistema, danas su objavili da ulaze u ECO partnerstvo za potrebe integracije PBX sistema i interfona.

Ove dvije vrhunske kompanije imaju za cilj pružiti sveobuhvatno i jedinstveno komunikacijsko rješenje za mala i srednja preduzeća (MSP). To će omogućiti zajedničkim korisnicima da iskoriste prednosti vizualnog interfona, daljinske kontrole pristupa, integrirane funkcije video konferencija, razmjene poruka, dijeljenja datoteka, upravljanja klijentima, jednostavne konfiguracije, kao i mnogih drugih naprednih funkcija i ukupnog komunikacijskog iskustva.

Od predstavljanja u junu 2020., Dahuin Eco Partnerski program (DEPP) integrirao je više od 80 kompanija u industriji. „Sjajno je imati Yeastar u našem Eco partnerskom programu. Dahua je predana izgradnji pametnog ekosistema zajedno sa globalnim tehnološkim partnerima i radujemo se ponudi zajedničke vrijednosti za korisnike preko integriranih rješenja“, kaže Peter Pan, direktor Dahua Global Technology Partner Alliance.

Besprijekorna interoperabilnost Dahua interfonskih uređaja (DHI-VTO2201F-P, DHI-VTH2421FB/FW) i Yeastar P-serije PBX sistema (P550, P560, P570) potvrđena je kroz više testova i certifikata, što ih čini idealnim za daljinsko upravljanje interfonskom komunikacijom i javnu kontrolu pristupa u različitim sektorima, poput poslovnih zgrada, aerodroma, bolnica, škola itd.

Ukratko, integracijom PBX-a i interfona, korisnici malih i srednjih preduzeća mogu:

– daljinski upravljati interfonskim sistemom sa svake lokacije sa Yeastar PBX sistemom;
– vidjeti ko se nalazi na ulaznim vratima i jednostavno stupiti u kontakt s osobama putem IP video telefona ili Yeastar Linkus web klijenta;
– prepoznati posjetitelje na ulazima, parkiralištima i sigurnosnim barijerama;
– automatski preusmjeravati telefonske pozive sa vrata na broj mobilnog telefona ili Linkus mobilni klijent ako se niko ne javi.

„Drago nam je što se možemo pridružiti kompaniji Dahua Technology kako bismo pomogli zajedničkim klijentima u pojednostavljivanju poslovanja i poboljšanju radne efikasnosti uz jednostavno postavljanje i sveobuhvatne funkcije. ECO partnerstvo je u skladu s našim zajedničkim vrijednostima, a to je kreiranje što više kvalitetnijih proizvoda i rješenja za pametne tehnologije. To je kompatibilno s našim nacionalnim tehnološkim aspiracijama uz fokus na inovacije“, kaže Prince Cai, potpredsjednik kompanije Yeastar.

O kompaniji Yeastar
Yeastar nudi VoIP PBXs i VoIP pristupnike u oblaku i lokalno za mala i srednja preduzeća i unificirana komunikacijska rješenja koja efikasno povezuju osoblje i klijente. Nakon osnivanja 2006. godine, Yeastar se etablirao kao globalni lider u telekomunikacijskoj industriji sa globalnom partnerskom mrežom i preko 350.000 korisnika širom svijeta. Korisnici Yeastara uživaju u fleksibilnim i isplativim komunikacijskim rješenjima koja su u industriji dobro poznata po kvalitetnim performansama i inovacijama. Za više informacija o Yeastaru posjetite https://www.Yeastar.com.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *