Svijet

Eagle Eye zabilježio rekordan rast u teškim vremenima

Eagle Eye Networks, jedan od globalnih lidera u cloud videonadzoru, objavio je rekordan rast zarade u prvom kvartalu 2021. te za 85 posto veću zaradu u odnosu na isti period 2020. godine.

Rast je potaknut širenjem na tržišta širom svijeta, otvaranjem novog proizvodnog postrojenja u sjedištu kompanije u Austinu te udvostručenjem njenog tima kako bi se izborila s rastućom potražnjom za cloud videonadzorom. Eagle Eye u svojoj cloud platformi koristi vještačku inteligenciju kako bi poboljšao sigurnost, operacije i korisničku uslugu za kompanije širom svijeta.

“Prešli smo ključnu tačku kada je u pitanju usvajanje clouda u videonadzornoj industriji budući da su kompanije svih vrsta i veličina shvatile koje su prednosti istinskog rješenja u oblaku”, kaže osnivač i direktor Eagle Eye Networksa Dean Drako. “Dobavljači, vlasnici kompanija i IT stručnjaci shvataju da Eagle Eye Networksov pametni cloud videonadzor, sa svojim mjerama zaštite privatnosti i računarskih sistema, čini kompanije efikasnijim, a zajednice mnogo sigurnijim.”

Kao ključne pokazatelje uspješnog poslovanja kompanije ističe: rekordan broj novih kupaca, zadržavanje postojećih kupaca od gotovo sto posto, održavanje zadovoljstva korisničkom podrškom na više od 95 posto, privlačenje rekordnog broja dobavljača u Eagle Eye Networksov partnerski program, novo proizvodno postrojenje u SAD-u, integraciju s više od deset hiljada modela kamera, dodavanje više od dvadeset AI integracija na Eagle Eye otvorenu platformu, povećanje broja partnera platforme za 50 posto u odnosu na prethodnu godinu te zapošljavanje novih programera, inžinjera i stručnjaka u oblasti korisničke usluge, prodaje i marketinga širom svijeta.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *