Kontrola pristupa Maloprodaja

Ekonomična zaštita privatnih prostorija

Ne možete imati oči na potiljku. Nemoguće je stalno pratiti svaka privatna vrata u prostoru otvorenom za javnost: u spremištu u trgovini ili apoteci ili u toaletu za osoblje. Zato vam je potreban Code Handle. Ova jednostavna, sigurna i jednostavna kvaka s ugrađenom PIN tastaturom zaključava vrata za vas i to bez postavljanja kablova, skupog sistema kontrole pristupa, glomaznih ključeva i zahtjevnih instalacija.

Code Handle koristi elektronski PIN kod kako bi se osiguralo da samo ovlaštene osobe, poput zaposlenih, mogu otključati određena vrata. Dovoljno je da ukucate četverocifreni broj na tastaturi kvake i vrata se otvaraju. Code Handle svakoj privatnoj prostoriji koja se nalazi u javnom prostoru daje dodatnu dimenziju sigurnosti i praktičnosti.

Vi, naravno, možete nastaviti koristiti brave s ključevima na svim vratima. U tom slučaju morate pratiti te ključeve i pamtiti gdje ste ih svaki put ostavili. Za često korištena vrata praćenje ključeva postaje posao za koji vam treba puno radno vrijeme. Rješenje je jednostavna i pristupačna kvaka nazvana Code Handle. U paketu dobijate glavni uređaj i do devet različitih korisničkih PIN-ova. No, Code Handle ima još jedan as u rukavu. Kvaka se sama zaključava kada zatvorite vrata. Jeste li se zaboravili zaključati vrata? Prestanite brinuti jer Code Handle to nikada neće zaboraviti.

Jednostavna instalacija

Nadogradnja postojećih vrata je jeftina opcija jer je Code Handle jednostavan za ugradnju i nadogradnju. Ova kvaka radi u kombinaciji s vašim postojećim sistemom za zaključavanje. Možete zadržati svoj cilindar ili bravu i zamijeniti samo postojeću kvaku Code Handle sistemom na baterije.

Sve što vam je potrebno su dva šarafa i Code Handle možete postaviti na bilo koja unutrašnja vrata. Nema potrebe za postavljanjem kablova na vrata ili priključivanjem na električnu mrežu kao ni za instaliranjem složenih sistema.

Kada vam Code Handle može biti od koristi?

Šta čuvate u svojim arhivama? Bitnim dokumentima treba dodatni sloj sigurnosti. Jesu li vaši lijekovi i medicinski preparati sigurno zaključani? Zaštitni PIN mehanizam i jedna kvaka su dovoljni da vas zaštite od uljeza i pomognu vam da uskladite poslovanje s odgovarajućim propisima.

Ko nadzire skladište u vašoj prodavnici? Javna područja s visokim prometom ljudi je teško nadzirati ako ne možete priuštiti angažovanje sigurnosnog osoblja. Dakle, ako je vaš toalet samo za kupce, Code Handle će ga i učiniti takvim bez potrebe za ključevima.

Šta je s kancelarijama? Sigurno ne želite da svi na vašem spratu čitaju dokumente koje ostavite na stolu.

Code Handle štiti vaše osjetljive dokumente, privatne sobe, lične stvari i vrijedni inventar od nedozvoljenog pristupa.

Ne možete vidjeti šta je iza vas. Srećom, s Code Handleom nikada ni ne morate gledati iza sebe.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *