Svijet

Frost & Sullivan: Delta Controls lider u industriji

Nakon istraživanja industrije pametnih zgrada koje koriste internet stvari (IoT) i vještačku inteligenciju, Frost & Sullivan je drugu godinu zaredom Delta Controlsu dodijelio nagradu za globalno liderstvo u konkurentnoj strategiji za 2023.

Delta Controls pruža napredna rješenja za pametne zgrade s IoT i AI tehnologijama kako bi omogućio operaterima zgrada pristup podacima o performansama objekata i efikasno daljinsko upravljanje svim sredstvima. Njihova posvećenost inovacijama rezultirala je revolucionarnim ponudama kao što su O3 Edge i Sense, Entelizone, Entelicloud, Earthright Dashboard i kontroler ventilacije, klimatizacije i grijanja Red5. Ova IoT i AI rješenja pružaju tačne podatke i poboljšavaju povezanost, efikasnost te jednostavnost korištenja.

Prema Frost & Sullivanu, Delta Controls ima širok raspon naprednih proizvoda koji omogućavaju snažno globalno prisustvo putem partnerstava u više od 80 zemalja, uz izvanredne finansijske rezultate. To ih čini preferiranim dobavljačem u različitim sektorima poput zdravstva, ugostiteljstva, obrazovanja i rekreacije.

“Iako postoje različite prepreke na tržištu i izazovno ekonomsko okruženje, Delta Controls pokazuje pozitivne finansijske rezultate: organski rast od 6% u Sjedinjenim Američkim Državama i 4% širom svijeta u 2023. godini”, izjavio je Viswesh Vancheeshwar, glavni industrijski analitičar za energetiku i okoliš u Frost & Sullivanu.

Delta Controls postiže uspjeh zahvaljujući dosljednoj strategiji rasta i fokusiranju na zadovoljstvo kupaca. Njihovi stručnjaci su dostupni 24 sata dnevno za podršku i savjetovanje, bilo putem zahtjeva za podršku i pomoć ili online chata, te pružaju prilagođene planove prema poslovnim potrebama.

Osim toga, kompanija ulaže više u istraživanje i razvoj od svojih konkurenata, što im omogućava brzu inovaciju i razvoj proizvoda visokog kvaliteta koji se ističu po jednostavnoj instalaciji i upotrebi. Kao rezultat, mnogi klijenti i partneri prepoznaju vrijednost njihovih rješenja zbog njihovog znatnog utjecaja na poslovanje.

“Deltina rješenja omogućavaju klijentima optimizaciju funkcija zgrada, efikasno upravljanje imovinom te pozicioniranje kompanije za dalji rast na tržištu”, rekao je Maksym Beznosiuk, analitičar za istraživanje najboljih praksi u Frost & Sullivanu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *