Svijet

Globalni gigant zapošljava 35.000 sigurnosnih profesionalaca

Allied Universal, jedan od vodećih svjetskih ponuđača sigurnosnih i usluga za održavanje objekata, zapošljava 35.000 sigurnosnih profesionalaca, radnika u administraciji i menadžera. Nakon nedavne akvizicije G4S-a vrijedne 3,8 milijardi funti, kompanija je trenutno treći najveći poslodavac u Sjevernoj Americi i sedmi na svijetu.

“Ovo je uzbudljivo vrijeme za pridruživanje Allied Universalu jer je samo nebo granica glede napredovanja u karijeri. Naši sigurnosni stručnjaci igraju ključnu ulogu u pružanju usluga i zaštiti naših klijenata i zajednica širom svijeta”, rekao je Don Tefft, Jr., direktor za ljudske resurse u Allied Universalu.

Kompanija nudi poslove na određeno i neodređeno, na puno i skraćeno radno vrijeme, a otvoren je konkurs za sigurnosne stručnjake, menadžere za odnos s klijentima i ključnim kupcima, nadzornike gradilišta i drugo osoblje u ljudskim resursima, prodaji, finansijama i IT-u.

“Allied Universal nudi mnogo više od samog posla – mi nudimo karijere. Imamo bezbroj primjera zaposlenika koji su počeli karijeru kao sigurnosni stručnjaci, a danas su članovi našeg višeg menadžerskog tima”, rekao je Tefft.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *