Svijet

Nagrada godine za SALTO Homelok rješenje

PropTech Breakthrough, nezavisna organizacija za evaluaciju i prepoznavanje izvanrednih kompanija, proizvoda i tehnoloških usluga u sektoru nekretnina širom svijeta, objavila je da je SALTO Homelok, pametno rješenje za pristup stambenim prostorima, dobitnik godišnje nagrade “Platforma godine za zajednički stambeni prostor” za 2023. godinu.

“Homelok nudi nevjerovatnu vrijednost sa svojim pametnim sistemom za stambene zgrade osmišljenim da zadovolji potrebe upravitelja višestambenih objekata i pruži neusporedivo iskustvo stanara na tržištu umreženih domova današnjice. To je krajnje rješenje koje će revolucionirati način pristupa i života u nekretninama, istovremeno pružajući novi nivo sigurnosti i udobnosti”, rekao je Bryan Vaughn, direktor PropTech Breakthrough odbora za dodjelu nagrada.

SALTO Homelok revolucionira stambeni život svojim “sve u jednom” rješenjem, koje integriše pametnu tehnologiju za kontrolu pristupa, hardver, softver u oblaku, digitalne ključeve i globalnu podršku usluga, uključujući i kompatibilnost s Apple Wallet ključevima.

“Napravili smo Homelok kako bismo zadovoljili rastuću potražnju za umreženim životom u stambenim prostorima. Rezultat je najbolje rješenje za kontrolu pristupa svoje vrste. Oduševljeni smo što je PropTech Breakthrough prepoznao naš rad ove godine”, rekao je Frederik Troester, generalni direktor SALTO Systemsa za Okeaniju.

Misija PropTechovog godišnjeg programa nagrađivanja je cjelovita analiza i evaluacija vodećih tehnoloških kompanija, rješenja i proizvoda u industriji tehnologija za nekretnine. Program je ove godine privukao više od 1.700 nominacija iz 12 zemalja.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *