Svijet

Hikvision produžio garanciju na premium proizvode

Hikvision je produžio globalnu garanciju na premium projektne proizvode na pet godina, što će kupcima olakšati servis i smanjiti im troškove. Pokriven je širok spektar linija proizvoda: Panoramic mrežne kamere, Deepinview i Ultra serije kamera, Deepinmind i Ultra serije snimača te niz kamera sa zaštitom od eksplozije i korozije.

Nova, produžena garancija automatski će se primjenjivati na sve premium projekte u svim zemljama za koje je Hikvision isporučivao opremu od 1. januara 2022.

Dugoročno povjerenje

Ovim potezom povećano je povjerenje u Hikvisionove proizvode i brend. “Posvećeni smo pružanju vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga našim kupcima, a nova petogodišnja garancija je dokaz toga. Ovime našim kupcima dajemo garanciju kvaliteta i pouzdanosti, iz čega proizlazi bezbrižnost, transparentnost troškova te jače i dugotrajnije partnerstvo s Hikvisionom”, rekao je Frank Zhang, predsjednik Hikvisionovog međunarodnog centra za proizvode i rješenja.

Kako bi podržala novu garanciju na projektno orijentisane premium proizvode, kompanija je uspostavila globalnu mrežu centara za postprodajne usluge širom svijeta. Ta mreža uključuje globalni centar za postprodajne usluge u sjedištu Hikvisiona, zatim 23 regionalna centra za podršku kupcima na većim lokalnim tržištima te 200 ovlaštenih servisa za pružanje postprodajnih usluga kupcima širom svijeta.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *