Svijet Vijesti

Integracija IndigoVisiona i Nedapa

Novom integracijom Nedapovog AEOS sistema za kontrolu pristupa i IndigoVisionovog Control Center rješenja za upravljanje sigurnošću omogućeno je kompletno upravljanje videonadzorom i alarmima preko jednog korisničkog interfejsa.

Događaji zabilježeni u okviru Nedapovog AEOS-a sada mogu biti proslijeđeni u IndigoVisionov Control Center, omogućavajući operaterima da na incidente odgovore putem jednog interfejsa. Među podržanim događajima unutar AEOS-a su direktni alarm tokom otvaranja vrata, ručno otključavanje vrata, predugo otvorena vrata i nepostojanje ikakvih aktivnosti.

Uz to, korisnici Control Centera mogu pregledati video uživo, pomjerati PTZ kamere, automatski započeti snimanje i slati e-mailove s obavještenjima, čime se umnogome smanjuje vrijeme odziva operatera.

Komentarišući ovu integraciju, Giles Raine, menadžer za softverske proizvode u kompaniji IndigoVision, rekao je: „Nedapova AEOS kontrola pristupa snažno raste na tržištu, mnogo se pozitivnoga govori o njoj, stoga je sjajno dodati tu integraciju našem portfoliju. I sam Nedap je bio izvanredan u podršci tokom rada na integraciji. Bilo je zadovoljstvom poslovati s njima.”

Integracija Control Centera i AEOS-a nije samo osmišljena da poveća sigurnosti već i da korisnicima pruži fleksibilnost i izbor da kreiraju prilagođeno rješenje za upravljanje sigurnošću. Više o integraciji, ali i IndigoVisionovom cjelovitom rješenju možete potražiti na stranici www.indigovision.com.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *