Obrazovanje

Nove usluge za kupce ComNeta i Vanderbilta

Novi online resurs osmišljen je da pomaže kupcima i pokazuje kako su Vanderbilt i ComNet kompanije sa cjelovitim rješenjima. Portal sadrži brojne alate koji će pomoći kupcu od početka do kraja njegovog putovanja
Piše: David Prendergast, menadžer za kreiranje sadržaja, Vanderbilt International
E-mail: davidprendergast@vanderbiltindustries.com

ACRE brendovi Vanderbilt i ComNet su u vremenu masovnih odgađanja evenata usljed pandemije novog koronavirusa pokrenuli stranicu za online evente i obuke. “Vjerujem da će ovaj novi online resurs Vanderbilta i ComNeta znatno pomoći našim kupcima u ovim vremenima, a potpuno se slaže i s našim motom da mi pratimo naše klijente na svakom koraku njihovog sigurnosnog putovanja. To i jeste glavni cilj portala – omogućiti online evente i edukaciju”, kaže Oleg Lesiv, prodajni mendažer ComNeta za Istočnu Evropu. Portal Vanderbiltovim i ComNetovim kupcima nudi obuku, višejezičnu podršku i besplatnu prezentaciju proizvoda. Adresa je: www.vanderbiltindustries.com/online-events. “Kako bi naše vijesti i informacije stigle do većeg broja naših kupaca tokom pandemije, također ćemo organizovati niz webinara koje će držati naši stručnjaci i to će ujedno biti odlična prilika da naši kupci direktno razgovaraju s nekim od ključnih stručnjaka naše kompanije. Naša nova platforma će sadržavati sve detalje o predstojećim webinarima i kako se kupci mogu registrovati i prisustvovati ovim online događajima”, kaže Lesiv.

Nagrađivani proizvodi
Nova Vanderbiltova i ComNetova platforma izgrađena je na temelju vrijednosti usmjerenih na kupce kao što su saradnja, podrška i visoke performanse. Detaljni i zanimljivi webinari uključuju ComNetov Port Guardian i Vanderbiltov SPC Connect zasnovan na cloudu, kao i sistem za kontrolu pristupa ACTpro. ACTpro je naročito fokusiran na kupce, a i sam razvoj ponajviše duguje informacijama prikupljenim od kupaca s terena. Rezultat toga su najbolji “engine” za mapiranje u svojoj klasi, PoE ultra kontroleri i Bluetooth čitači te biometrijski čitači otisaka prstiju koji su odnedavno uvršteni u portfolio.

Novi webshop
Vladimir Majer, prodajni menadžer u Vanderbiltu za Jugoistočnu Evropu, osvrnuo se na najnoviju platformu za online evente i treninge. “Novi online resurs pomaže našim kupcima, a istovremeno prikazuje Vanderbilt i ComNet kao kompanije sa cjelovitim rješenjima. Portal sadrži bezbroj alata koji će pomoći kupcu na njegovom putovanju od početka do kraja. Ono što je dodatno istaknuto na ovoj stranici je i naša webshop platforma, koja je dostupna klijentima manje od godinu, ali je već veoma popularna”, objašnjava Majer.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *