Kontrola pristupa

Novi SALTO XS4 Mini metalni model

Jedna od istaknutih karakteristika XS4 Mini metalnog modela je njegova jednostavna instalacija i mogućnost naknadne ugradnje. Kombinirajući privlačan dizajn i sofisticiranost s robusnošću i tehnologijom pametnog pristupa, ova brava je odlično rješenje za svaku zgradu

Piše: Mihael Pinsone Slanc, regionalni menadžer za razvoj poslovanja, SALTO Systems; E-mail: m.slanc@saltosystems.com

SALTO Systems je predstavio novi XS4 Mini metalni uređaj, praktično rješenje za nadogradnju i modernizaciju sistema kontrole pristupa. Ova inovativna elektronska brava nudi niz naprednih funkcija, lako se ugrađuje, a osmišljena je tako da pojednostavljuje prijelaz s tradicionalnih brava s mehaničkim ključem na modernu elektronsku kontrolu pristupa.

“Sa zadovoljstvom predstavljamo SALTO XS4 Mini metalni model, koji kombinuje najnoviju tehnologiju elektronske kontrole pristupa s elegantnim dizajnom i lakom instalacijom. S naprednim funkcionalnostima i prilagodljivim opcijama, novi model kupcima pruža sigurno i besprijekorno iskustvo ulaska bez korištenja ključa, što povećava njihovu sigurnost”, rekao je direktor SALTO-a za tehnološke inovacije Marc Handles.

Inteligentni sistem zaključavanja

Vrhunska tehnologija XS4 Mini metalnog modela ispunjava sve zahtjeve fizičke sigurnosti i digitalnog pristupa. S inovativnom bežičnom tehnologijom, mogućnostima SALTO virtuelne mreže i mobilnom funkcionalnošću kompatibilnom s digitalnim ključem ili Apple novčanikom, lako se integriše u sistem kontrole pristupa putem oblaka ili lokalno, pružajući sveobuhvatne informacije o pristupu za svaka vrata u objektu. Ovaj inteligentni sistem zaključavanja ne samo da je jednostavan za korištenje već je i sigurniji jer koristi napredno šifriranje i robusnu zaštitu od naprednih napada.

Jedna od istaknutih karakteristika XS4 Mini metalnog modela je njegova jednostavna instalacija i mogućnost naknadne ugradnje. Kombinirajući privlačan dizajn i sofisticiranost s robusnošću i tehnologijom pametnog pristupa, ova brava je odlično rješenje za svaku zgradu. Može se lako ugraditi na postojeća vrata bez bušenja ili potrebe da se vrata mijenjaju, omogućavajući brz prelazak sa klasičnih ručki. XS4 Mini nudi neusporedivu funkcionalnost i praktičnost te integriše niz tehnologija: SALTO SVN, BLUEnet Wireless, JustIN Mobile te Apple Wallet.

Veća sigurnost, ali i praktičnost

Ovaj model je kompatibilan s evropskim, skandinavskim i australskim standardima vrata, što olakšava proces naknadne ugradnje. S jednim od najširih portfolija proizvoda u kontroli pristupa širom svijeta, korisnici SALTO Systemsovih uređaja mogu birati između širokog spektra dizajna ručki, završnih obrada, brava i čitača. Bilo da je riječ o obrazovnim ustanovama, prodavnicama, radnom prostoru ili poslovnim zgradama, XS4 Mini nudi veću sigurnost i praktičnost upotrebe, uz prilagodljivost posebnim zahtjevima različitih okruženja.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *