Konferencije Regija Sajmovi

Odbrojavanje počinje: registrujte se za Adria Security Summit 2022

Adria Security Summit powered by Intersec 2022, najveća sigurnosna manifestacija u ovom dijelu svijeta, otvara vrata svim učesnicima koji se od sada mogu registrirati na službenoj stranici događaja https://www.adriasecuritysummit.com
Kako organizatori očekuju više od 100 izlagača iz regiona i ostatka svijeta, te 3000+ učesnika, i 20+ medijskih i strateških partnera, organizacijski tim potrudio da proces registracije učini usklađenim sa najnovijim standardima u sajamsko-konferencijskom segmentu.
U skladu s tim, korisnici će nakon uspješne registracije biti obaviješteni putem e-maila. Akreditacija će biti aktivirana mjesec dana prije manifestacije zajedno sa QR kodom koju je nužno isprintati i pokazati prilikom ulaska u prostor održavanja Summita, nakon čega će učesnici dobiti odgovarajuću vezicu s PVC folijom.
Kako bi dodatno olakšali pristup lojalnim posjetiocima srodnih događaja koji se održavaju pod brendom Summita, sve osobe koje su ranije registrirane na Connect2B platformu ne moraju ponovo prolaziti proces registracije nego samo isprintati QR kod sa svog Connect2B postojećeg profila nakon aktivacije. Svi registrirani učesnici imaju mogućnost zakazivanja sastanaka sa drugim učesnicima sajma.
Napominjemo i da je ulaz besplatan za izlagače i učesnike sa FREE PASS karticom, dok će posjetioci imati mogućnost plaćanja online.
Sve ostale informacije su dostupne na službenoj stranici Summita, pratećim profilima na društvenim mrežama ili na email adresi summit@asadria.com ili na broj telefona +387 33 788 985.
Adria Security Summit powered by Intersec 2022 održat će se 5-6. oktobra 2022. u glavnom gradu Hrvatske Zagrebu, u paviljonu 7 Zagrebačkog velesajma.
Pored sigurnosne industrije, Summit će ponuditi bogat program i u oblasti Interneta stvari, ICT-a, pametnih rješenja i srodnih tehnologija.

REGISTRUJ SE

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *