Regija Seminari

Održan seminar o Bezbjednosnoj kulturi i procedurama : Ključni koraci ka sigurnijoj budućnosti

U organizaciji Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore i Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, danas je uspješno održan seminar pod nazivom “Bezbjednosna kultura i bezbjednosne procedure”.

Ovaj događaj je predstavljao značajan korak ka podizanju svijesti o važnosti bezbjednosne kulture i implementaciji bezbjednosnih procedura u svim sferama društva.

Seminar je održan sa ciljem podizanja svijesti o bezbjednosnoj kulturi i implementaciji bezbjednosnih procedura. Učesnici seminara bili su službenici Uprave policije i imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim metodama i praksama vezanim za očuvanje bezbjednosti kako u radnom okruženju, tako i u široj društvenoj zajednici.

Predavači su istakli ključne principe i prakse koje organizacijama pomažu da unaprijede svoje bezbjednosne standarde i osiguraju sigurnost svojih zaposlenih i okoline.

“Ovaj seminar je bio izuzetna prilika za razmjenu iskustava i ideja među stručnjacima iz oblasti bezbjednosti”, izjavila je Iva Vukoslavčević, generalna direktorica Direktorata za normativne poslove i razvoj policije, Ministarstvo unutrašnjih poslova.

„Nastavljamo da se posvećujemo promociji bezbjednosne kulture i implementaciji bezbjednosnih procedura u našoj zajednici“, izjavio je Dragan Radulović, predsjednik Asocijacije menadžera bezbjednosti Crne Gore.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *