Sajmovi Svijet

Preko 700 izlagača na sajmu ISE 2022  

Sajam ISE 2022 se vraća u živopisnom i inspirativnom izdanju, sa redizajniranim izložbenim prostorom i novim prostorima za demonstracije koji će izlagačima omogućiti da se reaktiviraju, nanovo osmisle i kreiraju svoju budućnost.

Veliki broj izlagača se prijavljuje za učešće na sajmu ISE 2022 kao destinaciji za brendove svjetske klase na kojoj će oni predstaviti najnovije tehnologije u oblasti profesionalnih audio-vizualnih tehnologija (AV). Tu je već preko 700 izlagača, koji uključuju poznate brendove kao što su Barco, Crestron, KNX, Kramer, LG, Panasonic, Samsung i Sony. Izložbeni prostor je redizajniran i ponudit će potpuno novu zonu nazvanu Discovery Zone u kojoj će se u ulozi izlagača predstaviti 40 novih kompanija.

Mike Blackman, direktor Integrated Systems Events komentira: „Veoma je ohrabrujuće vidjeti da se globalni događaji i izložbe vraćaju na scenu. Sretni smo što već imamo više od 700 izlagača koji su potvrdili svoje prisustvo na ISE 2022 i očekujemo da će taj broj rasti u narednim danima. Sa živopisnim programom u oblasti misaonog liderstva i inspirativnim izložbenim prostorom, radujemo se povratku na staro u Barseloni u februaru sljedeće godine“.

Redovni zapaženi gost sajma ISE je i kompanija Crestron koja se predstavlja na svakom izdanju sajma još od njegovog osnivanja 2004. godine. Njen štand će biti neizbježna destinacija unutar zone nazvane Multi-Technology Zone. Brad Hintze, potpredsjednik sektora marketinga u Crestronu komentira: „ISE je i dalje ključna tačka poveznica za našu industriju u stambenom i poslovnom sektoru. S nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnje izdanje kao platformu za predstavljanje brojnih nagrađivanih rješenja koja definiraju kategorije i koja su lansirana tokom perioda u kojem se nismo fizički sretali. Crestron je potpuno posvećen uspjehu svojih ovlaštenih zastupnika i radujemo se razgovorima i prilici za razvoj poslovanja na sajmu ISE 2022“.

Šest tehnoloških zona

 Koristeći prednosti velikog i modernog prostora u kompleksu Fira de Barcelona Gran Vía, novi dom sajma ISE nudi dovoljno prostora za novi pristup dizajnu izložbe. Šest tehnoloških zona, raspoređenih u pet prostranih hala, okupit će izlagače u glavnim tehnološkim oblastima. To će učesnicima olakšati planiranje posjeta, kao i pronalaženje i usporedbu širokog spektra rješenja koja su im potrebna za integracijske projekte. Šest zona obuhvata sljedeće:

  • NOVO: Unified Comms & Education Technology (hala 2) – nova zajednička zona za objedinjene komunikacije i edukacijsku tehnologiju
  • NOVO: Residential & Smart Building (hala 2) – nova zajednička zona za stambene i pametne zgrade
  • Multi-Technology Zone za različite tehnologije (hale 3 i 5)
  • Digital Signage & DooH zona za digitalno i digitalno vanjsko oglašavanje (hala 6)
  • Audio zona posvećena audio tehnologijama (sala 7)
  • NOVO: Lighting & Staging zona za osvjetljenje i postavljanje scene (hala 7) – sa posebnom zonom za demonstraciju

Registracija je otvorena. Nemojte propustiti ovaj događaj i rezervirajte svoju BESPLATNU kartu za ISE 2022 ovdje: https://www.iseurope.org/lp.php?actioncode=Z62UOKAB&utm_source=a&s_adria&utm_medium=editorial&utm_campaign=ise2022

Sajam Integrated Systems Europe ISE 2022 održat će se u centru Fira de Barcelona Gran Via od 1. do 4. februara 2022. Program konferencije ISE traje od ponedjeljka, 31. januara do petka, 4. februara. Za više informacija posjetite www.iseurope.org

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *