Svijet

Proizvodi Til Technologiesa od sada u ponudi kompanije Tdsi

 Tdsi odnedavno u svojoj ponudi u Velikoj Britaniji i Irskoj ima i softver za nadzor Microsesame Cube i hardver za kontrolu pristupa Tillys Cube od svoga partnerskog člana Vitaprotech Grupe, kompanije Til Technologies.

Tillys Cube jedinice za kontrolu pristupa i Microsesame Cube su ANSSI certificirani softveri, što ih čini pogodnim za korištenje u objektima kritične infrastrukture, a ponuda obuhvata multifunkcionalne kontrolne jedinice i specijalizirane module.

“Od kada je osnovan u Aix-en-Provenceu u Francuskoj 1988. godine, Til Technologies je izgradio impresivno iskustvo u razvoju i proizvodnji vodećih elektronskih sigurnosnih sistema za nadzor, kontrolu pristupa i protivprovalu. Zahvaljujući ANSSI certifikatu, ovaj asortiman se odlično dopunjuje našim Gardis hardverom i softverom”, rekao je John Davies, generalni direktor Tdsi-ja.

“Već smo uveliko prisutni na francuskom sigurnosnom tržištu, no želimo se proširiti i na druge regije. Tdsi je veoma cijenjen u Velikoj Britaniji, što ga čini savršenim partnerom za predstavljanje i promociju naših proizvoda na tom profitabilnom tržištu. Kao sestrinske kompanije unutar Vitaprotech Grupe, već imamo sinergiju za isporuku najbolje sigurnosne tehnologije u Velikoj Britaniji i šire”, kazao je Denis Castanet, direktor Til Technologiesa.

Inače, Til Technologies ima širok portfolio projekata, s više od 6.000 lokacija opremljenih njihovim proizvodima. Među njihovim velikim i poznatim klijentima su brojna francuska ministarstva, francuska pošta ‘La Poste’, EDF, AXA i francuski vojni brodograditelj Naval Group.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *