Regija Seminari

“PRVI DIGITALNI SITEM ZA ZAKLJUČAVANJE SA VLASTITIM NAPAJANJEM U  KRITIČNOJ INFRASTRUKTURI“

U cilju održavanja najvišeg nivoa bezbjednosti operatora kritične infrastrukture i kontinuiranog unapređenja sposobnosti upravljanja kompleksnim bezbjednosnim sistemima u javnom i privatnom sektoru, Luka Bar je u saradnji sa Asocijacijom menadžera bezbjednosti Crne Gore, organizovala prezentaciju revolucionarnog rješenja za digitalno zaključavanje u kritičnoj infrastrukturi.

Prezentacija je  održana u četvrtak, 10. avgusta u Luci Bar.

To je bila prilika da se privredni subjekti u Crnoj Gori upoznaju sa iLOQ sistemom za digitalno zaključavanje, koje radi bez baterija, kablova i bez ključeva.

Skup su otvorili izvršni direktor Luke Bar, Ilija Pješčić  i predsjednik Asocijacije, Dragan Radulović.

Prezenteri su bili ovlašćeni predstavnici iLOQa za Adriatik regiju, kompanije ID SHOP iz Slovenije i CP SECURITY GROUP iz Srbije.

Događaju su prisutvovali  Zoran Kujović, generalni direktor Direktorata za bezbjednosno – nadzorne poslove, MUP CG i predstavnik Uprave policije Milan Baltić.

iLOQ sistem za zaključavanje koji se zasniva na snažnoj digitalnoj autentikaciji – savršeno je rješenje za prostorije sa velikim protokom ljudi i nekoliko slojeva bezbjednosti. Funkcionalna, pouzdana infrastrukturna postrojenja su od vitalnog značaja za nesmetano funkcionisanje modernog društva i predstavljaju poseban izazov kad su u pitanju sistemi za zaključavanje. iLOQ  ispunjava stroge zahtjeve i pri tom obezbjeđuje da se svakodnevni zadaci obavljaju neometano.

Luka Bar će biti prvi operater kritične infrastrukture u Crnoj Gori koji će instalirati demo verziju najsavremenijeg iLOQ S50 sistema. U narednom periodu Asocijacija i iLOQ će sačiniti plan besplatne instalacije demo verzije i za ostale zainteresovane operatore kritične infrastrukture u Crnoj Gori.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *