Kontrola pristupa

Sada možete lako upravljati većim brojem CLIQ sistema pomoću lokalne instalacije softvera

Standardni PC s Windows operativnim sistemom je sve što vam treba za korištenje sistema za kontrolu pristupa s CLIQ tehnologijom. Softver CLIQ Local Manager osmišljen je za fleksibilnost i jednostavan rad i nudi sve što vam je potrebno za korištenje programabilne kontrole pristupa u vašoj kompaniji.

CLIQ Local Manager vam pruža potpunu kontrolu nad prostorijama preko običnog PC ekrana. Preko korisničkog sučelja možete dodavati ili mijenjati korisnike i njihova prava pristupa CLIQ ključevima pomoću pratećeg uređaja za programiranje. Možete ograničiti pristup za 32 programabilna vremenska termina koja unaprijed definirate. Evidenciji korištenja ključeva možete pristupati po potrebi, bez potrebe da idete dalje od vlastitog stola.

CLIQ Local Manager prilagođen je malim i srednjim preduzećima i radi s elektromehaničkim CLIQ sistemima i eCLIQ-om, elektronskim sistemom pristupa pomoću ključeva koji se temelji na istoj tehnologiji. Vaš softver može upravljati s do 5.000 ključeva i 5.000 cilindara ili katanaca.

Pomoću CLIQ Local Manager sučelja možete uvoditi u sistem i ostale mehaničke brave u vašoj zgradi i upravljati njima.

Prednosti uštede vremena za menadžere sigurnosti

CLIQ Local Manager se brzo stavlja u funkciju, uz automatizirani odabir serijskog priključka (COM porta) i jednostavni prelazak na novu tehnologiju s vašeg postojećeg CLIQ softvera za kontrolu pristupa. Svakodnevno korištenje je jednako jednostavno.

Svaki administrator sistema dobija svoj personalizirani CLIQ Local Manager početni ekran, s intuitivnim pristupom meniju i naprednim mogućnostima pretraživanja. Svakodnevne pristupne rutine su zaštićene PIN-om za dodatnu sigurnost.

Preko upravljačke ploče za Local Manager možete podesiti i podsjetnike kako biste izbjegli propuštanje važnih administratorskih zadataka. CLIQ Local Manager vodi računa o privatnosti korisnika i njihovih podataka i usklađen je s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Ne treba vam složena IT infrastruktura da biste imali vlastiti pristupni sistem. U prostorijama malih ili srednjih preduzeća, CLIQ Local Manager vas informira o svemu i nudi kontrolu nad situacijom.

Saznajte više o CLIQ tehnologiji na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/ecliq

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *