Sajmovi Svijet

Sajam ISAF: 27. izložba sistema, opreme i usluga iz oblasti međunarodne i nacionalne sigurnosti

Sajam sigurnosti ISAF, globalni brend u svijetu elektronske sigurnosti, vraća na scenu i ove godine, s ciljem da u što većoj mjeri pokrije industriju sigurnosti na osnovu konkretnih potreba kompanija iz sektora, a posebno visokorangiranih gostiju te međunarodnih delegacija zaduženih za poslove nabavke.

Sajam ISAF se održava svake godine kako bi se pratila trenutna dešavanja i razvoj proizvoda unutar sigurnosne industrije, pri čemu se sam događaj redovno ažurira u skladu s pratećim trendovima. Iako ISAF najčešće pokriva elektronske sigurnosne sisteme, sajam će od ove godine u većoj mjeri obuhvatiti i softverske proizvode. Ova smotra sigurnosti će ubuduće nuditi više informacija ne samo o fizičkim proizvodima, nego i o softveru koji ih čini pametnijim. Zahvaljujući svojoj novoj strukturi, sajam će se obratiti širem krugu učesnika i posjetitelja.

Proizvodi industrije sigurnosti danas se sve više koriste u segmentu nacionalne sigurnosti. Ovi sistemi su postali inteligentniji uz pomoć softvera i čak su se, nauštrb sličnih komercijalnih proizvoda, nametnuli kao rješenja u sektorima prekogranične kontrole, zaštite gradova, aerodroma i kritičnih tačaka.  ISAF će se razvijati paralelno s potrebama koje proizlaze iz diverzifikacije strukture svojih posjetitelja. Povećanjem broja pokrivenih sigurnosnih oblasti i sve većeg interesa zvaničnika i donositelja odluka iz institucija povezanih s sigurnošću i odbranom, ISAF će se ne temelju novih sadržaja moći pozabaviti i širim spektrom stručnih tema.

Za svoje 27. izdanje koje će se održati od 14. do 17. septembra 2023. godine, sajam sigurnosti ISAF ima za cilj da unaprijedi i konsolidira koncept manifestacije sigurnosti u najširem smislu na kojoj će biti predstavljeni svi važni proizvodi ove industrije. Zahvaljujući širenju oblasti obuhvaćenih izložbom, sajam svake godine bilježi i sve veći broj posjetitelja koji organizatorima prenose zahtjeve same industrije i tako privlače dodatne goste i kupce iz različitih sektora.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *