Sajmovi Svijet

Sajam ISE odgođen za maj

Nakon konsultacija s izlagačima i posjetiocima potaknutih zabrinutošću zbog širenja omikron varijante koronavirusa u Španiji, Integrated Systems Events je objavio da je sajam ISE 2022, zakazan za 1–4. februar, pomjeren za 10–13. maj u Fira de Barcelona Gran Vía centru.

“Pomno smo pratili stanje u Evropi i naporno radili kako bismo odvagali između brige za zdravlje i potrebe za trgovinom i ličnom interakcijom. Protekle dvije godine bile su izazovno vrijeme za mnoge i iako jedva čekamo da se sastanemo sa svima na ISE-u, poslušali smo naše izlagače, vlasnike i zainteresovane strane i složili se kako je najbolje da izložbu odgodimo za tri mjeseca”, rekao je Mike Blackman, generalni direktor Integrated Systems Eventsa.

David Labuskes, izvršni direktor AVIXA-e, prokomentirao je ovu odluku: “Iako je u ovim neizvjesnim vremenima bilo teško balansirati između posvećenosti i trgovini i okupljanju, vjerujemo da je odgađanje ISE-a za maj odraz upravo toga. Naša zajednica željno iščekuje ponovno okupljanje u 2022. Ovaj raspored čini to mogućim za sve nas. Radujemo se ljetu za audio-vizuelnu industriju s obzirom na to da ćemo, počevši s ISE-om, imati priliku da se sastanemo i na InfoCommu u junu te InfoCommu u Pekingu u julu.”

Organizator poručuje kako se nadaju da će događaj uspjeti i zahvaljuju se izlagačima, sponzorima, posjetiocima, medijskim partnerima, izvođačima i timu FIRA Barcelone na podršci u ovoj teškoj i stalno promjenjivoj situaciji.

Integrated Systems Europe održat će se u Fira de Barcelona Gran Via centru od 10. do 13. maja 2022. Program ISE konferencija traje od ponedjeljka 9. maja do petka 13. maja. Za više informacija posjetite www.iseurope.org.

Kontakt za medije:
Stefanie Hanel, direktorica marketinga i komunikacija
shanel@iseurope.org

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *