Seminari

Špica održala niz regionalnih webinara

Špica International sa svojim regionalnim firmama u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Podgorici i Skoplju je u saradnji s Microsoftom organizirala konferencije na temu upravljanja radnog vremena i sigurnosti zaposlenih.

Eventi su privukli više od 1000 gostiju u regiji. Krajem 2019. su Kristalnoj palači unutar BTC logističnog centra ugostili kompanije kao što su Euro Plus, Telekom Slovenije, Varis Lendava i Roto.

Plan organiziranja istih događaja u Zagrebu i Beogradu preusmjeren je u digitalne vode zbog pojave koronavirusa, pa su sredinom marta iz topline svojih domova povezali više od 550 gostiju iz cijele regije, kao i ugledne goste kao što su direktori Microsofta Tatjana Skoko i Željko Vujinović.

Na cjelodjevnom webinaru predstavili su svoja rješenja koja koriste cloud tehnologiju: All Hours za evidenciju radnog vremena i Door Cloud, prvi regionalni sistem kontrole pristupa koji je u potpunosti u oblaku, te omogućava i mobile ili readerless pristup, te nadzor uživo kroz mobilne ili desktop uređaje.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *