Regija Vijesti

SYS Company novi Dahuin distributer

Bosanskohercegovačka firma SYS Company proširila je portfolio proizvodima kompanije Dahua Technology, renomiranog brenda u području sigurnosne videonadzorne i digital signage opreme.

Prošle godine Dahua je zauzela drugo mjesto na svjetskoj a&s Security 50 listi, zahvaljujući konstantnoj posvećenosti zadovoljstvu kupaca te kreiranju novih vrijednosti uz proizvode i rješenja bazirana na potrebama tržišta.

Dahuin portfolio, koji će Sys Company kao value added distributer predstaviti na bh. tržištu, obuhvatit će, između ostalog:
– Analogne i IP sisteme videonadzora s vrhunskim kamerama i snimačima, različitih tipova i karakteristika
– Pametne kamere s vještačkom inteligencijom za prepoznavanje lica i tablica motornih vozila
– Termalne kamere za praćenje kretanja i kreiranje toplinskih mapa prostora
– Kamere za brojanje posjetilaca
– Sisteme za perimetarsku zaštitu
– Napredne videointerfone
– Sisteme za kontrolu pristupa
– Videozidove
– Digital Signage, centralno upravljive videoprezentacijski monitore.

„Tendencija je tržištu ponuditi što širi portfolio, ali i biti na raspolaganju integratorima s kvalitetnim lagerom opreme i tehničkom pretprodajnom i postprodajnom podrškom brzog odziva. SYS Company ostaje posvećen izgradnji i očuvanju čvrstih odnosa s partnerima i pružanju podrške s ciljem zadovoljstva krajnjeg korisnika, kroz isporuku samo najboljih rješenja uz vrhunsku uslugu“, naveli su iz te firme.

Osim brenda Dahua, SYS Company je već etablirani value-added distributer brendova Cisco, DELL-EMC, Microsoft, Rittal, Infosec i Honeywell, a više informacija možete naći na www.sys.ba.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *