Regija

Uniview novi brend u portfoliju SYS Companyja

Sarajevska firma SYS Company postala je distributer poznatog brenda videonadzorne i sigurnosne opreme Uniview za tržište Bosne i Hercegovine.

SYS Company će kupcima nuditi Uniview analogne, Lite i napredne IP te LPR kamere, monitore i videozidove, kao i Uniarch kućne kamere.

U pripremi su i videointerfoni te sistemi kontrole pristupa, čime će se zaokružiti jedna cjelina ponude sigurnosnih sistema unutar Uniview distribucijskog portfolija.

Uniview je kineski proizvođač visokokvalitetnih sigurnosnih i videonadzornih sistema. Osnovan je 2011. godine i brzo je postao jedan od vodećih svjetskih proizvođača opreme za videonadzor. Kompanija je poznata po inovacijama u oblasti videonadzora, uključujući napredne tehnologije kao što su vještačka inteligencija i analiza videosadržaja. Također se ističe visokim standardima za kvalitet i pouzdanost svojih proizvoda, a veliki dio njihovih uređaja je kompatibilan i s američkom NDAA regulativom, što pokazuje visok nivo svijesti o zaštiti privatnosti i poštivanju standarda industrije.

SYS Company već ima spreman lager analogne videonadzorne opreme na raspolaganju i atraktivne partnerske programe. SYS i dio njihovih partnera već je testirao Univiewovu opremu, koja je dobila visoku ocjenu u pogledu stabilnosti, pouzdanosti i kvaliteta.

Tehničku i servisnu podršku pružat će SYS Company, kao i treninge tehničkog i prodajnog karaktera za partnere u online formatu i uživo.

Garancija na Uniview opremu je dvije godine, a cjenovnik opreme, zajedno s tehničkom dokumentacijom i materijalima za online promociju, možete dobiti kod distributera SYS Company putem e-maila techsec@sys.ba.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *