Kontrola pristupa

Uz novi Incedo Business Plus možete detaljnije kontrolirati pristup vratima

U dinamičnim preduzećima, pristupni i sigurnosni sistemi moraju biti razvijeni kako bi mogli rasti. Incedo platforma povezuje sigurnosni softver i hardver u jedinstveni i cjelovit sistem koji omogućava širenje ili ograničavanje prema potrebama korisnika. Danas nova opcija upravljanja sistemom pomoću platforme Incedo Business Plus omogućava sigurnosnom osoblju da kontrolira pristup vratima paralelno sa nezavisnim rješenjima za videonadzor, alarmima i drugim komponentama preko objedinjenog i intuitivnog sučelja.

Incedo Business Plus upraviteljima objekata nudi detaljniju kontrolu nad prostorijama. Integrirani softverski sistem pojednostavljuje upravljanje zgradama u cijeloj organizaciji i nudi izvještavanje o upravljanju posjetiteljima i praćenju radnog vremena, bez obzira da li su objekti veliki, mali ili složeni.

„Integriranje više funkcija važan je izazov za velike organizacije, a posebno multinacionalne kompanije“, kaže Kevin Hoare, direktor jedinice za proizvode u ASSA ABLOY Opening Solutions EMEA. „Kreirali smo Incedo Business Plus kako bismo pomogli u suočavanju s ovim izazovima. On neprimjetno povezuje ne samo pristup i kontrolu vrata, već i sigurnosne sisteme kao što su alarmi i CCTV. Robusni intuitivni sistem Incedo Business Plus upravlja funkcijama zaključavanja vrata preko višestruko nagrađivane serije proizvoda kompanije ASSA ABLOY, paralelno sa sigurnosnim rješenjima trećih strana“.

Uz Incedo Business Plus, izvještavanje je brže i prilagođava se rastućim poslovnim potrebama. Udruženo i sinkronizirano upravljanje zgradama postaje stvarnost, čak i u najvećim organizacijama koje obuhvataju više lokacija. Ljudi se kreću sigurnije i efikasnije. Incedo Business Plus pojednostavljuje sigurnost za svako poslovanje u kojem su promjene konstanta.

Integriranje preduzeća radi poboljšane vremenske i troškovne efikasnosti
Incedo Business Plus pomaže u suočavanju s brojnim izazovima u osiguravanju održivosti sigurnosti unutar organizacija. API integracije podržavaju sisteme videonadzora i alarma koji se mogu dodati uz kontrolu pristupa ulazima i vratima. To su ključni prioriteti za integrirano upravljanje, navodi se u istraživanju sigurnosnih stručnjaka u nedavnom Izvještaju o kontroli bežičnog pristupa u 2021.*.

Integriranje ovih funkcija štedi vrijeme uposlenicima i smanjuje administrativne pogreške**. Sigurnosni timovi više ne moraju paralelno održavati više sistema: Incedo Business Plus ih sada sve kontrolira. Incedo sistem podržava žičane i bežične brave svih vrsta. Čak ni stotine vrata ili hiljade korisnika više ne predstavljaju problem. „Biznis u 2020-ima nije statičan, tako da nema razloga da vaše upravljanje sigurnošću bude statično“, dodaje Kevin Hoare.

Incedo se razvija s vama, danas i ubuduće
Lista novog hardvera koji podržava Incedo kao i hardvera nezavisnih proizvođača nastavlja se širiti u sklopu novog Incedo ekosistema. Incedo nudi modularni pristup platformi i tako olakšava proširenje sistema. On istovremeno garantira fleksibilnost i skalabilnost u svim smjerovima kako bi se zadovoljile sigurnosne potrebe danas i u budućnosti.

„Kompanije koje posluju na jednoj ili više lokacija i traže autentično održivi pristup i upravljanje sigurnošću pronaći će ono što im treba pomoću Incedo Business Plus tehnologije“, kaže Kevin Hoare.

Incedo Business Plus utjelovljuje viziju kompanije ASSA ABLOY da kreira sigurniji i otvoreniji svijet koji se razvija u pokretu i zajednički. Saznajte više o ovom rješenju i preuzmite besplatni vodič o njemu na campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/incedo-business-plus

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *