Svijet

Veliki projekat zaštite naftovoda u Africi povjeren Senstaru

Kanadska kompanija Senstar, jedan od vodećih ponuđača senzorskih rješenja za zaštitu kritične infrastrukture, dobila je veliki projekat zaštite glavnog naftnog cjevovoda u Africi.

“Senstar će pružiti sveobuhvatan sistem za zaštitu perimetra od upada s ciljem opremanja više lokacija inovativnim fiber-optičkim tehnologijama. S lokalnim partnerima radit ćemo na višeslojnom rješenju koje maksimizira sigurnost i zaštitu. Također ćemo pružiti niz usluga podrške kako bismo osigurali nesmetan, kontinuiran rad”, rekao je generalni direktor Senstara Fabien Haubert.

Uz inovativne sisteme za detekciju upada u perimetar (uključujući senzore za ogradu te ukopane i nadzemne senzore), inteligentno upravljanje videom, videoanalitiku i kontrolu pristupa, Senstar nudi sveobuhvatan skup integrisanih rješenja koja smanjuju složenost, poboljšavaju performanse i objedinjuju podršku. Više od 40 godina Senstar štiti ljude, lokacije i imovinu širom svijeta, s posebnim fokusom na komunalne usluge, logistiku i tržišta energije.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *