Detektivske usluge Fizička zaštita Lična zaštita

Max Tactical LED taktičke lampe

Taktičke baterijske lampe visokih performansi pružaju širok spektar mogućnosti i trenutnu svijest o situaciji u okruženju, koja će vas držati sigurnim i korak ispred. Ove svjetiljke sa snažnim litij-jonskim baterijama mogu stvoriti izuzetno jak lumen svjetlosti kako bi u činu samoodbrane efikasno dezorijentisale protivnika

Piše: KM Trade tim; E-mail: info@kmtrade.com

Kada u trenu trebate osvijetliti mračnu situaciju, taktičke baterijske lampe koje se lahko uključuju i isključuju s ultrasjajnim snopom svjetlosti mogu biti od ključne važnosti. Ove svjetiljke sa snažnim litij-jonskim baterijama mogu stvoriti izuzetno jak lumen svjetlosti kako bi u činu samoodbrane efikasno dezorijentisale protivnika i tako pružile širok spektar mogućnosti i trenutnu svijest o situaciji u okruženju koja će vas držati sigurnim i korak ispred. Snaga se može odrediti žarkim svjetlom, odnosno jačinom litij-jonskih baterija. Zato ove baterijske lampe krase jedinstvene karakteristike kao što su velika udaljenost snopa i snažan i velik izlaz svjetlosti.

Kvalitetna izrada

Taktičke lampe MXT napravljene su da generiraju maksimalnu snagu i udaljenost snopa, a da pritom zadržavaju taktički dizajn koji je jednostavan za njihovo korištenje i skladištenje. Ultrajaki snopovi, višestruki načini osvjetljenja, vodootporna konstrukcija i taktički prekidači samo su neke od karakteristika MXT lampi, napravljenih da pouzdano obavljaju svoj posao. Zbog toga se čine savršenim poklonom svima onima čiji posao zahtijeva kvalitetnu opremu, bilo da je riječ o vojsci, policiji, lovcima ili sigurnosnom osoblju. Kućište je napravljeno od kvalitetnog vojnog anodiziranog aluminija i preciznih komponenti. Lampe su izuzetno izdržljive, otporne na vodu i prašinu, uz mogućnost brzog i lahkog uključivanja/isključivanja svjetlosnog snopa. Sve su vodootporne u skladu s IPX4 razredom, koji označava zaštitu od prskanja vode, bez obzira na smjer. Lampe se pune preko USB-a, na bilo koji port. Posjeduju zoom, odnosno mogućnost korekcije svjetlosti na tri nivoa: visok, normalan i nizak.

 Više modela za različite primjene

Bilo da tražite punjivu taktičku baterijsku lampu, taktičku LED baterijsku lampu ili malu taktičku baterijsku lampu, modeli kompanije Max Tactical će vam osigurati sve što trebate. Taktičke baterijske lampe dolaze u različitim izvedbama, od kompaktnog svakodnevnog nošenja do ultrajakih reflektora. Cree X 8030 najjači je model u klasi s jačinom 1000 lumena, dometom do 300 metara te osmosatnim radom s jednim punjenjem baterije. Cree X 8011 ima veći domet do 350 metara, ali slabiji intenzitet svjetlosti – 800 lumena – kao i upola manje vrijeme rada jednog punjenja od četiri sata. Cree X 8014 je istih karakteristika kao i prethodni model, s tim da ima za pedeset metara kraći domet. Na kraju, Cree X 8014 ima izvedbu u obliku lampe za glavu s jačinom od 300 lumena, dometom do 150 metara te vremenom rada jednog punjenja od šest sati. Sve navedene lampe moguće je nabaviti preko firme KM Trade iz Sarajeva.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *