Kontrola pristupa

Zašto je Code Handle najbolja zaštita za zdravstvene ustanove?

U svakojoj medicinskoj ustanovi sa visokim prometom ljudi, ambulantama, stomatološkim ordinacijama ili fizioterapeutskim prostorima često se javljaju situacije da neko slučajno ostavi otključana vrata. Skupa oprema i pohranjeni lijekovi atraktivna su meta za svakog zlonamjernika. No, ako instalirate elektronsku bravu Code Handle sa PIN kodom, više se nikada nećete morati brinuti zbog ovih situacija.

Code Handle je siguran i jednostavno ugradiv sistem koji se postavlja na postojeći cilindar za zaključavanje. Jednostavno zamijenite kvaku na vratima elegantnom i neupadljivom Code Handle kvakom i učvrstite je pomoću dva vijka. Na ovaj način ste dodali PIN zaštitu svakoj ordinaciji, prostoriji za pohranu lijekova ili ormariću za opremu.

Kod kvake Code Handle ne postoji potreba za postavljanjem kablova niti za skupim sistemima kontrole pristupa. Dva standardna utora za bateriju (CR2) nalaze se unutar ručke, pri čemu same baterije obično traju i do 30 000 ciklusa zaključavanja/otključavanja prije nego što ih morate zamijeniti. Vaš Code Handle dolazi u paketu s glavnim kodom i devet različitih korisničkih PIN kodova. Sve je do te mjere pojednostavljeno da će osoblje biti pošteđeno brige oko čuvanja mehaničkih ključeva i vođenja evidencije o njima. PIN kodovi se lako unose i mijenjaju kad god to administrator želi. Osoblju neće trebati nikakva stručna ili eksterna pomoć u upravljanju vratima opremljenim Code Handle bravama.

Integrisana PIN tipkovnica za Code Handle jednostavna je za korištenje. Svi koji imaju odgovarajuća ovlaštenja na kvaki unose četverocifreni kod za otključavanje vrata. Liječnici, medicinske sestre i drugi profesionalci, administrativno osoblje, menadžeri, sigurnosno i higijensko osoblje i ulaze i izlaze iz prostorija pomoću vlastitih PIN kodova.

Za dodatnu sigurnost i mir, Code Handle se sam zaključava nakon zatvaranja vrata. Sada možete biti sigurni da niko bez odobrenja neće moći pristupiti povjerljivim zdravstvenim kartonima pacijenata na vašem stolu ili ormarima za lijekove.

Kojim vratima treba Code Handle?

U svakoj zdravstvenoj ustanovi, pristup svakoj prostoriji se ne odobrava za cjelokupno osoblje jer ne želite da vam neko ometa sastanak s pacijentom. Ljekari i pacijenti očekuju određenu privatnost. Sa Code Handle kvakom, vaše prostorije štite i vašu diskreciju.

Gdje čuvate lijekove ili kante za opasni otpad? Instalirajte Code Handle tako da više ne morate pratiti fizičke ključeve ili mijenjati bravu kada ih izgubite.

U mnogim sobama za liječenje i preglede nalazi se skupa ili opasna oprema, uključujući aparate za rentgen, stomatološki pribor i fizioterapeutsku opremu. Uz Code Handle kvaku možete doći do nivoa sigurnosti koji ova oprema zaslužuje i to bez troškova instalacija sistema kontrole pristupa.

Potražite informacije o načinima na koje Code Handle PIN kvaka kompanije ASSA može pomoći zdravstvenim ustanovama https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *