Svijet

Završeno testiranje za integraciju tehnologija Partizan Security i Cathexis Europe

Nastavlja se niz važnih integracija u kojim učestvuje kompanija Partizan Security. Od sada su naše IP CCTV kamere kompatibilne sa softverom CathexisVision.

Cathexis je kompanija za razvoj i proizvodnju elektronskih i softverskih sistema specijalizirana za rješenja za upravljanje videom (VMS) za međunarodno tržište. Kompanija razvija industrijska rješenja već više od 20 godina i ima brojne etablirane poslovne i državne klijente na području Evropske unije, SAD-a, Južnoafričke republike, Velike Britanije, Australije, Indije, Afrike i Bliskog istoka. Rješenja za videonadzor kompanije Cathexis mogu se naći na svim vertikalnim tržištima.

Njihov softver se lako integriše s proizvodima ostalih proizvođača, poput mrežnih IP nadzornih kamera, sistema kontrole pristupa, protivprovalnih i vatrodojavnih centrala i mnogih drugih digitalnih proizvoda. To mu omogućava da ponudi sisteme koji predstavljaju holistička rješenja primjenjiva i izvan sfere sigurnosti. Tako se povećava povrat na uloženo kod klijenata, jer oni postaju svjesni da rješenja za upravljanje videom kompanije Cathexis dodaju novu vrijednost mnogim aspektima njihovog poslovanja.

U 2020. magazin Benchmark ovoj je tehnologiji dodijelio nagradu za najbolji VMS proizvod zbog lakoće upravljanja, jednostavnosti podešavanja i širokog spektra funkcija. CathexisVision je snažan, ali istovremeno i pristupačan i stabilan VMS softver.

Vjerujemo da će naše napredne CCTV kamere u kombinaciji sa softverom kompanije CathexisVision ponuditi dodatnu funkcionalnost za kvalitetni videonadzor prostorija i prostora na otvorenom.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *