Softveri Videonadzorni sistemi

Znanje, efikasnost i potpuna sigurnost

Provision-ISR je globalna CCTV robna marka i jedan od najbrže rastućih CCTV brendova. Ima filijale i distributere u više od 40 zemalja na pet kontinenata. Korisnici njegovih usluga su luksuzni rezidencijalni kompleksi, lanci supermarketa, fabrike, ambasade, stadioni…

Piše: Sion Net; E-mail: marketing@sionnet.rs

Primat Izraela na tržištu bezbednosti je globalno priznat faktor. Geopolitičke tenzije koje su uticale na zemlju naterale su industriju da investira u upravljanje vanrednim situacijama, sajber bezbednost, obaveštajne podatke i zaštitu kritične infrastrukture. Ovo je omogućilo proizvođačima da steknu neuporedivu stručnost i svetsku reputaciju u razvoju vrhunskih bezbednosnih rešenja.

Portfolio kompanije Provision-ISR, osnovane 2006. u Izraelu, obuhvata različite serije kamera, posebno dizajniranih da pomognu instalaterima da pronađu najbolje rešenje za svoje kupce. Ovaj proizvođač je u mogućnosti da izađe u susret potrebama bilo koje vrste: od rešenja koja zahtevaju profesionalnu CCTV liniju, koja može da garantuje najbolji kvalitet slike, do onih koji traže najbolje cenovne uslove, a pritom ne zaboravljajući ni one koji imaju potrebu za specifičnim zahtevima.

Ossia VMS: Standard i Enterprise verzije

Ossia OS je jedan od najinovativnijih operativnih sistema dostupnih na tržištu, a razvili su ga inženjeri kompanije Provision-ISR za upravljanje svim njenim digitalnim i mrežnim snimačima. Operativni sistem nudi potpunu kompatibilnost i potpunu kontrolu nad Provision-ISR IP kamerama, dok je svaka radnja jednostavna i intuitivna. Firmver je zasnovan na najnaprednijoj SoC tehnologiji, a karakteriše ga napredni i intuitivni korisnički interfejs.

Ossia VMS Standard podržava uređaje glavnih proizvođača na tržištu bezbednosti. Opremljen je moćnim video-nadzornim mogućnostima koje podržavaju pregled u realnom vremenu, centralizovano snimanje, lokalnu i daljinsku reprodukciju, rezervnu kopiju, vezu sa alarmom, TV zid, kontrolnu tastaturu i još naprednih funkcija. Enterprise verzija Ossia VMS-a poseduje sve mogućnosti Standarda, ali zahvaljujući svojoj metodi rada server/klijent, može se koristiti za sisteme video-nadzora srednje veličine, kao što su javni parkovi, škole, banke, lanci prodavnica i komercijalne zgrade, kao i u drugim zahtevnim okruženjima.

Revolucija u sajber bezbednosti CCTV-a

Moderne CCTV kamere u suštini funkcionišu kao mali računari koji pokreću operativne sisteme i aplikacije i kao takvi su podložni hakerskim napadima. Provalnici počinju da koriste sofisticiranije i jedinstvene metode za pristup mrežama, podacima i imovini. Njihov cilj je da steknu uporište u osetljivim tačkama mreža, brzo iskoriste ranjivosti i profitiraju od njih. Sa osetljivim informacijama koje treba zaštititi, bezbednosni lideri kao što je Provision-ISR odgovorni su za održavanje proaktivnog pristupa u izbegavanju ovog rizika dodatnim obezbeđivanjem svojih video-podataka i sistema video-nadzora. Provision-ISR prednjači sa ponudom 100% sigurnih CCTV uređaja koji kupcima pružaju pouzdanost, efikasnost i zahtevanu bezbednost. Partnerstvom sa Check Point-om, Provision-ISR CCTV uređaji su dobili zaštitu od sofisticiranih pretnji, a ovaj izraelski proizvođač se upravo implementiranim sistemima zaštite izdvaja od drugih CCTV ponuđača, gradeći tako samopouzdanje korisnika kroz stalan razvoj i usavršavanje svojih tehnologija.

Revolucionarni Check Point IoT Protect Nano Agent obezbeđuje povezanu IP video-nadzornu opremu tokom rada, omogućavajući Provisionovim uređajima bezbedan i neometan rad, koji korisniku pruža najviši stepen bezbednosti.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *