Seminari Svijet

ACS održao seminar o cyber sigurnosti

Advanced Cyber Security, ponuđač cyber sigurnosnih rješenja sa sjedištem u Srbiji, održao je 19. juna 2023. u beogradskom hotelu Holiday Inn skup pod nazivom “ACS Event”. Događaj je okupio cyber sigurnosne profesionalce, poslovne partnere i klijente iz regije i šire s ciljem podsticanja diskusije, saradnje i međusobnog učenja u oblasti informacijske sigurnosti.

Prisutni su imali priliku slušati prezentacije vodećih ličnosti u industriji cyber sigurnosti i doći do važnih poslovnih kontakata. ACS je ovu priliku iskoristio da ojača veze sa svojim klijentima i prijateljima uz širenje mreže saradnika i partnera.

ACS Event je bio više od običnog sastanka; bila je to manifestacija vizije budućnosti digitalne sigurnosti. Okupljajući stručnjake iz industrije koji rade na zaštiti informacija, nametnuo se kao značajan korak u sveprisutnom razgovoru o cyber sigurnosti.

U današnjem brzorazvijajućem digitalnom okruženju forumi kao što je ACS Event su važni u koračanju ka budućnosti u kojoj su digitalna sredstva i informacije zaštićene od cyber prijetnji. Posvećen unapređenju oblasti informacijske sigurnosti, Advanced Cyber Security aktivno radi na stvaranju sigurnog prostora za razmjenu znanja i predstavljanje inovacija u cyber sigurnosti.

Na osnovu povratnih informacija učesnika, događaj je donio vrijednost svima koji su prisustvovali. S obzirom na taj uspjeh, željno se iščekuje na koji način će ACS-ova buduća okupljanja doprinijeti razgovoru o cyber sigurnosti.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *