Regija

Antenal otvorio novu poslovnu zgradu

Banjalučka firma Antenal je 25. marta 2022, uz prisustvo mnogobrojnih poslovnih partnera i prijatelja, otvorila vrata svog novog poslovnog objekta.

Novootvoreni objekat se prostire na 1.611 kvadratnih metara, a u njemu je smještena kancelarija generalnog direktora kao i odjeli prodaje, knjigovodstva i nabavke, dok se magacinski prostor prostire na dvije etaže. Posjetioci mogu obići i show room, u kojem su izloženi neki od najpoznatijih brendova iz oblasti videonadzora, vatrodojave, protivprovale, automatike, ozvučenja, optike i mrežne opreme.

Povećanje obima posla te potreba za dodatnim prostorom za skladištenje robe i preseljenjem sjedišta firme na atraktivnu lokaciju koja može zadovoljiti očekivane standarde i pružiti bolju i pristupačniju uslugu klijentima bili su razlozi koji su doveli do potrebe za novom poslovnom zgradom. Usljed povećanja obima posla javila se potreba i za novim radnim mjestima i radnicima te su u protekloj godini zaposlena tri nova člana tima.

“Antenal je jedan od lidera u oblasti sigurnosnih sistema. Ulaganjem u naše zaposlene, poslovne kapacitete i procese, kao i usavršavanjem organizacije, kompanija je postala respektabilna. Vođeni principima poslovne etike stekli smo povjerenje klijenata, ali i konkurentskih firmi sa kojima takođe imamo uspješnu saradnju. Uvođenjem i primjenom naprednih sigurnosnih tehnologija nastojimo da doprinesemo povećanju dobrobiti i bezbjednosti cijelog društva”, rekao je Ognjen Ikalović, menadžer prodaje Antenala.

Kako ističu iz Antenala, zajedno sa svojim poslovnim partnerima imali su priliku da učestvuju u mnogim projektima i daju svoj doprinos. Neki od projekata na koje su posebno ponosni su: Univerzitetski klinički centar Banja Luka, Centrum park Gradiška, projekat Telekoma Srpske, Tržni centar Marković Nova Topola i mnogi drugi.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *