Svijet

a&s Adria prisustvovala turneji pet kompanija u Parizu

Kompanije Secure Logiq, Toshiba, Cathexis, ZKTeco i Camect završile su dvosedmičnu turneju po Francuskoj, na kojoj su predstavile zajedničko, integrisano sigurnosno rješenje za višestruke primjene.

Naš tim sustigao je njihov Niesmann+Bischoff iSmove kamper u gradu Chatou, u predgrađu Pariza, gdje smo imali priliku razgovarati s njihovim predstavnicima, saznati više o razlozima i ciljevima ovakvog poduhvata te se pobliže upoznati s predstavljenim proizvodima.

Riječ je o rješenju u okviru kojeg su integrisani Secure Logiqovi serveri namjenski osmišljeni za videonadzor, Toshibini hard diskovi za pohranu videozapisa, Cathexisov VMS softver, kontrola pristupa ZKTeca te Camectov hub s više izlaza za više kamera i monitora ili videozidova.

Security Tour France jedinstvena je turneja u svijetu sigurnosti čiji je cilj upoznavanje potencijalnih partnera u više francuskih gradova s mogućnostima koje im ovih pet kompanija mogu zajedno ponuditi.

Podrobniji izvještaj moći ćete pročitati u sljedećem, 180. broju našeg magazina, a video uskoro na našem YouTube kanalu.

Pogledajte fotografije sa France Tour 2022:

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *