Svijet

Hikvision predstavio digitalni izložbeni salon

Hikvision, najveći proizvođač na tržištu sigurnosti, objavio je puštanje u rad novog online digitalnog showrooma, koji će korisnicima omogućiti da istraže njegove ključne tehnologije, vrhunske proizvode i aplikacije.

“Digitalna komunikacija postaje dugoročni trend i iz temelja mijenja našu marketinšku strategiju, platforme i sadržaj. Sretni smo što smo otvorili digitalni salon i što direktnije komuniciramo s kupcima i partnerima”, rekao je Keen Yao, potpredsjednik Hikvisiona.

Hikvisionove vodeće tehnologije, proizvodi i rješenja predstavljeni su na kreativan i interaktivan način, donoseći nova iskustva posjetiocima. Odabir po temama i razgranata struktura sadržaja čine pretraživanje prilično jednostavnim, a budući da je online, ljudi ga mogu posjetiti u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta. Izložbeni salon će se kontinuirano ažurirati, omogućavajući kupcima i partnerima da dobiju sve najnovije informacije potrebne za projektovanje sigurnosnih sistema, jačanje poslovanja i još mnogo toga.

“Aktivno ćemo prihvatiti promjene i sve više istraživati digitalna sredstva, poput internetskih emisija uživo, kreativnih interakcija na društvenim mrežama i digitalnog marketinga. Sve to vrijeme nastavit ćemo kreirati visokokvalitetni digitalni sadržaj, graditi efikasne platforme za digitalni marketing i kupcima naših proizvoda i rješenja donositi nove vrijednosti”, rekao je Yao.

Hikvisionovom digitalnom izložbenom salonu možete pristupiti ovdje.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *