Konferencije Svijet

ISE Live & Online: 10 stvari koje ćete s nestrpljenjem iščekivati u Barceloni …

Mnogo je razloga za nestrpljivo iščekivanje ISE Live & Online događaja koji će se održati 1. i 2. juna. To će biti prvi fizički ISE događaj od prošlog februara, kao i prva manifestacija koja će se ove godine održati u centru Fira Barcelona Gran Vía.

Učesnici mogu posjetiti Katalonsku inovacijsku zonu i Zonu AV iskustva, izlagačke štandove, poslušati obraćanja uživo, doći na okrugle stolove i prezentacije na glavnoj pozornici sajma ISE, te uživati u brojnim prilikama za poslovno umrežavanje i ponovno povezivanje sa AV zajednicom.

Evo 10 razloga zašto ćete s nestrpljenjem iščekivati događaj u Barceloni.

 

1. UŽIVO U BARCELONI & ONLINE:
Utiranje puta naprijed – putokaz do uspjeha s glavne pozornice
Fascinantan program živih i digitalnih sadržaja koje biraju TNW, AVIXA, CEDIA i izlagači i partneri ISE-a koji će vam ponuditi alate za izlazak iz pandemije, uz kombinaciju živih događaja iz Barcelone i ISE Digital programa.
https://www.iseurope.org/main-stage-programme/

2. UŽIVO U BARCELONI
Zona AV iskustva (u saradnji s AVIXA-om)
Prisustvujte prezentacijama AV integratora na španskom jeziku, studijama slučaja, panel diskusijama, događajima, svjedočenjima korisnika i razgovorima o novim trendovima. Ovdje će profesionalci koji rade u maloprodaji, korporacijama, obrazovanju i ugostiteljstvu predstaviti najnovije tehnologije i rješenja koja nudi AV industrija.
Prostor je ograničen – potrebno se registrirati unaprije –
http://avxzone.iseurope.org/registro.php

3. UŽIVO U BARCELONI
Katalonska inovacijska zona (u saradnji sa agencijom ACCIÓ)
ACCIÓ, agencija vlade Katalonije za poslovnu konkurentnost, domaćin je specijalne zone u kojoj će se predstaviti neke od vodećih kompanija i tehnologija iz regiona.

4. UŽIVO U BARCELONI
Izlagački štandovi
Posjetite izložbeni prostor sajma ISE sa izlagačkim brendovima koji uključuju UDE, Nexmosphere, Ampio, Infinitus, West Telco, Alfalite, Barco, Equipson, ic audio, Lumotubo, Waapiti i Jetbuilt.

5. UŽIVO U BARCELONI
Izlaganja na španskom jeziku
• „Digitalna transformacija za poslovanje vođeno tehnologijom“ s Marcom Vidalom 1. juna. Marc se smatra jednom od najutjecajnijih ličnosti u digitalnoj ekonomiji Španije i specijalist je za digitalnu transformaciju i industriju 4.0.
• „Živjela maloprodaja“ s dr. Marijom Callis Bañeres 2. juna. Ovaj stručnjak za poslovnu maloprodaju i strategiju dizajna i predsjednik Instituta za dizajn u maloprodaji u Španiji pokazat će vam zašto moramo preći sa Omnichannela na tzv. Phygital iskustvo. Studije slučaja uključivat će kompanije IKEA, Barçu i MADE.

6. UŽIVO U BARCELONI & ONLINE
Okrugli stolovi za predstavnike medija
Ove uzbudljive panel diskusije koje organizira TNW uživo se prenose na ekrane na glavnoj pozornici:

• 1. jun „Marketinška taktika u internetskom svijetu“. Rebecca Roth, specijalistica za društvene medije i koordinatorica za snimanje u NASA-inom centru za svemirske letove Goddard i Genia Shipova, direktorica marketinga u Daily Motion-u razgovarat će o taktikama digitalnog marketinga.
• 2. juna: „Koja je tvoja svrha?“ Alice K. Steenland, glavnoj direktorici za održivost u kompaniji Dassault Systèmes, pridružit će se stručnjaci radi razmjene znanja o tome kako pozicionirati vlastiti brend i uslugu u post-pandemijskom svijetu.

7. UŽIVO U BARCELONI & ONLINE:
Startup Nation
Uz podršku koju nude ISE i TNW, ACCIÓ će na glavnoj pozornici organizirati tri sesije u okviru programa Startup Nation tokom oba dana. Tu će se predstaviti katalonski poduzetnički start-up talenti iz poslovnih sektora pametnih gradova, video igara i proširene stvarnosti. Investitori ovo ne smiju propustiti…

8. UŽIVO U BARCELONI
Katalonski audiovizuelni klaster
Lokalno AV udruženje će tokom dva dana organizirati tri sesije na glavnoj pozornici. U utorak u 10:20 počinje “Big Light Shows” na kojem će se predstaviti radovi iz studija, uključujući Moment Factory, Onionlab i Minoria Absoluta. Prezentacije na španskom jeziku bit će posvećene najnovijim saznanjima o AV tehnologiji na španskim univerzitetima (srijeda 10:20) i nedavnim dostignućima u sektoru živih događaja (srijeda 10:40).

9. UŽIVO U BARCELONI & ONLINE:
ISE usluga poslovnog posredovanja
Ova usluga dostupna je korisnicima putem aplikacije ACCIO b2match, alata za zakazivanje B2B usluga poslovnog posredovanja. Ona premošćuje barijere kroz povezivanje pojedinaca i kompanija sa konkretnim proizvodima ili uslugama.

Unaprijed zakazani 30-minutni sastanci mogu se održati lično tokom ISE Live & Online Barcelona (1.-2. Juna) događaja ili online (3.- 4. juna).

10. UŽIVO U BARCELONI
ISE događaj za poslovno umrežavanje
Kako bismo zaokružili prvi dan, pozivamo vas da nam se pridružite na događaju za poslovno umrežavanje koji sponzorira ACCIO. Dođite i uživajte u živoj zabavi uz Barselone Cool Covers Band i slavite #BackToLive dok se upoznajete i povezujete sa AV zajednicom.

Posjetitelji će takođe moći pratiti najvažnije događaje sa ISE Digital događaja (1. i 2. juna), na ekranima na glavnoj pozornici tokom oba dana.

Pridružite se ISE-u da svi zajedno, kao industrija, s nestrpljenjem iščekujemo ovaj događaj. Registracija je besplatna, brza i jednostavna – ne propustite da odmah rezervirate svoju kartu:
https://www.iseurope.org/register.php?actioncode=7XIQIEMD

Posjetite www.iseurope.org za sve najnovije informacije o sigurnosnim protokolima povezanim s COVID-19 u centru Fira de Barcelona.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *