Fizička zaštita Menadžment sigurnosti Regija Security Services Uredi / Korporacije

„Budite dio nečeg velikog“, Securitas Hrvatska traži kvalitetan kadar tehničke struke

U Securitasu za sebe kažu kako pomažu učiniti svijet sigurnijim mjestom. To se odnosi na zaštitu društva i pojedinca, ali isto tako i na financijsku stabilnost kompanije te sigurnost rada u jednoj od najvećih svjetskih sigurnosnih korporacija.

Securitas Grupa je vodeća svjetska sigurnosna korporacija. Sa sjedištem u Stockholmu zapošljava oko 345 000 ljudi u 47 zemalja svijeta. S oko 2 300 zaposlenih u Hrvatskoj, najveći su i na domaćem tržištu. Imaju najopsežniji portfelj usluga u industriji zaštite i sigurnosti te kontinuirano razvijaju svoju ponudu inovativnim rješenjima prilagođenim individualnim potrebama klijenata.

Ista inovativna rješenja podrazumijevaju i rad s najnaprednijim tehnologijama u tehničkoj zaštiti. Razvoj mobilnih i stacionarnih sustava za zaštitu granica, pametnih sustava za zaštitu od požara u segmentu prometa, industrije ili trgovačkih centara, uvođenje novog informacijskog sustava na autocestama, razvoj parkirnih sustava te rad na pametnim rješenjima za integraciju sustava tehničke zaštite samo su neki od atraktivnih projekata na kojima Securitasovi zaposlenici tehničke struke jačaju svoja znanja i vještine. Takvih projekata sve je više, zbog toga su u stalnoj potrebi za kvalitetnim inženjerima i tehničarima.

„Život u Securitasu vrlo je veseo i dinamičan. Naš tim stalno traži izvanredne talente, motiviran i kreativan kadar za najizazovnija pitanja u svijetu sigurnosti“, istaknula je HR direktorica Securitasa Hrvatska Ivana Čuljak.

Širenje Securitasa u tehničkoj zaštiti

Securitas Grupa samo u posljednjih godinu dana broji pet velikih akvizicija tehničkih kompanija u Europi i Americi. Među njima je i akvizicija koja je odjeknula svjetskim tržištem- preuzimanje Stanley Securityja, globalnog lidera u segmentu tehničke zaštite. Osim jačanja ponude tehničke zaštite, ova akvizicija utjecat će i na razvoj svake pojedine zemlje Securitasa, tako i na Hrvatsku.

„Iako Stanley Security nije prisutan u Hrvatskoj, ovom akvizicijom i Securitas Hrvatska je definitivno profitirala. Sama činjenica da ćemo surađivati i učiti od inženjerskog tima svjetske klase, a time još i više unaprijediti naš ‘know-how’, naše zaposlenike jako motivira i veseli“, staknuo je predsjednik Uprave Securitasa Hrvatska Ivan Ročić.

Uspjeh postižu podupirući razvoj i povezivanje zaposlenika

U Securitasu postoji mnogo prilika za učenje i napredak za svakog pojedinca. Od opsežnog Securitasovog sustava za online tečajeve, brojnih internih sastanaka i treninga organiziranih putem drugih online platformi, sastanaka uživo u različitim zemljama korporacije te eksternih stručnih konferencija i sajmova, sve to svakodnevno organiziraju kako bi maksimizirali potencijal svojih ljudi.

Efikasna komunikacija, razmjena najboljih praksi i povezivanje 345.000 zaposlenika iz svih dijelova svijeta u Securitasu je iznimno važno. Zbog toga koriste najbolje kolaboracijske platforme poput Facebookovog Workplacea, uz još nekoliko koje su sami razvili za različita područja interesa.

Budite dio nečeg velikog!

U Securitasu Hrvatska pozivaju kvalitetan kadar tehničke struke da im se pridruže te poručuju: Ako imate tehničke kompetencije, možete se prilagoditi našoj korporativnoj kulturi i vjerujete da je sigurnost budućnosti sagrađena na pametnoj tehnologiji te inteligentnom korištenju podataka, kontaktirajte nas!

www.securitas.com.hr

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *