Svijet

Celtic FC potpisao sponzorski ugovor s Dahuom

Dahua Technology, jedna od najvećih videonadzornih kompanija na svijetu, sklopila je šestocifreni sponzorski ugovor sa Celticom, u okviru kojeg će škotski klub snabdjeti najmodernijom nadzornom tehnologijom i opremom.

Kao dio ugovora, Dahua će isporučiti videozidove u Celtic Storeu i Media Centru u Celtic Parku, visokotehnološke bespilotne letjelice sa četiri rotora za pomoć u obuci i razvoju igrača te elektronske table za obuku osoblja, ali i održavanje sastanaka i prezentacije za posjetioce.

Zauzvrat, Dahuin logo pojavljivat će se na klupskoj imovini, LED banerima sa strane terena te web-stranici i programima utakmica. Ugovor je prvo veliko sponzorstvo kompanije Dahua Technology u Velikoj Britaniji i Irskoj.

“Oduševljeni smo našim sponzorstvom Celtic FC-a”, rekao je Michael Lawrence, direktor marketinga Dahue za Veliku Britaniju i Irsku. “Uz vrlo vidljive aspekte sponzorstva, ovo predstavlja pravo partnerstvo Celtica i Dahue i primjer je našeg rada sa zajednicama širom Velike Britanije i Irske.”

“Drago nam je što smo danas sklopili partnerstvo s Dahuom. Njihova stručnost i visokokvalitetna tehnologija poboljšat će iskustvo navijača u našim prodavnicama i poslovanje u cjelini. Nadamo se da ćemo još dugo sarađivati s Dahuom”, rekao je Cheng Zeng, Celticov menadžer za razvoj poslovanja u Kini i Aziji.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *