Kontrola pristupa

CLIQ Web Manager za efikasniji poslovni softver

Softver kontroliše, prati, mjeri i nadgleda veliki broj poslovnih procesa. Zato je frustrirajuće doći u situaciju da više sistema obavlja dupli odnosno trodupli posao. Nažalost, različiti softveri često ne rade skladno. Izuzetak je internetski softver za CLIQ sisteme kontrole pristupa pomoću ključeva.

Bez obzira na tip vašeg poslovanja, CLIQ Web Manager vam pomaže da brzo i efikasno upravljate kontrolom pristupa. Sada njegove napredne funkcije upravljanja pristupom možete integrisati i sa vašim postojećim softverom za poslovne procese. Zahvaljujući otvorenoj arhitekturi CLIQ Web Managera, vi lako možete kreirati jedinstveno sučelje za kontrolu svakog sistema.

CLIQ Web Manager će vam pomoći da pojednostavite svakodnevne poslovne operacije, uz paralelno korištenje CLIQ sistema kontrole pristupa u njegovom punom potencijalu. Integracija se implementira na dva različita načina. Možete spojiti CLIQ Web Manager direktno sa postojećom platformom i tako učiniti kontrolu pristupa jednom od stavki na vašoj postojećoj upravljačkoj ploči. Tu je i set alata za razvoj softvera koji vam mogu poslužiti da svojoj poslovnoj aplikaciji dodate i upravljanje pristupom na daljinu preko CLIQ Connect sistema.

Druga opcija je da pretvorite CLIQ Web Manager u centar za upravljanje poslovnim procesima. Preko njega možete upravljati ljudskim resursima, prijavljivanjem problema, finansijskim izvještavanjem i drugim svakodnevnim upravljačkim zadacima. Tu spadaju i provjere i obnavljanje akreditiva, poništavanje izgubljenih ključeva i automatizacija evidencije korištenja za brave ili korisnike.

Pomoću web usluga koje nudi CLIQ Web Manager, vi možete izvesti sveobuhvatnu i prilagođenu integraciju sa postojećim softverom i tako pomoći svojoj kompaniji da posluje efikasnije.

Pametnije poslovanje uz CLIQ softver za kontrolu pristupa

Uštede vremena i troškova dolaze u paketu sa svakom integracijom sa CLIQ Web Manager platformom. Sprečavanje dvostrukog unosa podataka smanjuje greške u bazama podataka i minimizira zamorno unošenje podataka. Vaši interni radni tokovi u oblasti sigurnosti i izvan nje su mnogo jednostavniji ako imate jedinstveno sučelje koje vam nudi odgovore na različita pitanja.

Osim toga, vi možete prilagoditi funkcionalnost integracije prema potrebama vašeg poslovanja. Koji je najbolji način da se CLIQ Web Manager integriše s vašim postojećim softverom? Vi ćete ga odabrati za sebe.

Možete uštedjeti na IT troškovima ako odaberete CLIQ Web Manager softver kao uslugu (SaaS). Na taj način planiranje budžeta za sigurnosnu infrastrukturu postaje znatno lakše. Vaši podaci su zaštićeni potpunom redundancijom. Osim toga, CLIQ softver vaše kompanije se uvijek automatski ažurira, što predstavlja dodatni sloj odbrane u segmentu cyber-sigurnosti.

CLIQ Web Manager podržava širok spektar kontrolisanih sigurnosnih radnih procesa, uključujući upravljanje pristupom u stvarnom vremenu. On se lako integriše sa svim vrstama poslovnog softvera i pomaže vam da poslujete na jedan pametniji način.

Da li se vaš sistem kontrole pristupa lako integriše sa softverskim alatima koje već koristite? CLIQ Web Manager vam nudi upravo to. Besplatni vodič za integraciju CLIQ Web Managera i rezervacija termina za besplatno stručno savjetovanje o integraciji dostupni su na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/hubfs/cliq/Standalone%20PDFs/AA_CLIQ_Integration_WebBrochure_11_2019_Final.pdf

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *