Kontrola pristupa Sistemi za kontrolu pristupa

Code Handle: kvaka s PIN-om koja se sama zaključava

Sa Code Handle kvakom se više ne morate brinuti jeste li zaključali vrata. Kada se vrata zatvore, Code Handle ih odmah i zaključava. Ne morate spuštati stvari ako su vam zauzete ruke a vaša vrata više niko ne može otvoriti izvana ni kada ih ne držite na oku.

Code Handle je atraktivna, tanka i sigurna kvaka sa ugrađenom PIN tastaturom. Ona dodaje pouzdanu elektronsku zaštitu gotovo svim unutrašnjim vratima, bez glomaznih dugmića koji narušavaju estetski izgled prostorije. Ako trebate osigurati vrata u nekom javnom prostoru, Code Handle će za vas to uraditi suptilno i elegantno.

Code Handle sprečava pristup neovlaštenim osobama u ostavama, skladištima lijekova, toaletu za osoblje ili privatnom uredu,. Prilikom instalacije Code Handle kvake, vi unosite glavni Master kod, uz opciju odabira devet dodatnih korisničkih PIN-ova (sa 4-6 cifara). Za dodatnu sigurnost, brava se automatski blokira nakon što uljez unese pogrešan kod pet puta.

Ako vam je draže ručno zaključavanje, dovoljno je da samo unesete administratorski PIN kako biste onemogućili funkciju automatskog zaključavanja za Code Handle. Da biste nakratko ostavili vrata otvorenim, dovoljno je da držite Code Handle kvaku prema dolje na pet sekundi i vrata će ostati privremeno otključana. Kao i sve ostalo kod Code Handle kvake, sve se radi na jednostavan i siguran način.

Elegantno i jednostavno rješenje

Code Handle eliminiše potrebu za praćenjem nepraktičnih ključeva ili instaliranjem skupog sistema kontrole pristupa. Dovoljan je jedan PIN kod da omogućite da samo ovlaštene osobe mogu otključati vaša vrata.

Unesite PIN na tastaturi tanke ručke i vrata se sama otvaraju. Zatvorite vrata i vaša Code Handle kvaka se automatski zaključava.

Code Handle kvaka je jednostavna za instalaciju. Dva vijka su dovoljna da pričvrstite Code Handle na gotovo svaka unutrašnja vrata. Nema potrebe za postavljanjem kablova oko vrata ili priključivanjem na električnu mrežu. Ne morate čak ni mijenjati postojeći cilindar vrata. Samo ubacite dvije standardne baterije u ručicu, pričvrstite je na postojeći cilindar i već ste unaprijedili sigurnost željene prostorije.

Kada je u pitanju pouzdanost, Code Handle se testira na najmanje 100.000 operacija i otpornost na požare u skladu sa EN 1363 standardom. Crveno svjetlo vas upozorava da se baterije moraju mijenjati.

Sa fleksibilnim automatskim zaključavanjem i jednostavnom instalacijom, Code Handle štiti vaše osjetljive podatke, lične predmete ili dragocjenosti od neovlaštenog pristupa.

Prestanite razmišljati o tome jeste li zaboravili zaključati vrata jer Code Handle nikada ne zaboravlja. Potražite dodatne informacije na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *