Regija

CUDY novi brend u SYS Company portfoliju

SYS Company, value-added distributer sigurnosnih i IT rješenja i opreme, postao je distributer IT mrežne opreme za manje zahtjevne instalacije proizvođača CUDY za tržište Bosne i Hercegovine.

CUDY je relativno mlada kompanija koju čine iskusni profesionalci s iskustvom u dizajniranju, proizvodnji i brendiranju IT opreme. Na tržištu Bosne i Hercegovine CUDY se zvanično pojavljuje prvi put.

Portfolio CUDY proizvoda pokriva: dual-band rutere za kućnu upotrebu, kućne MESH sisteme uz pomoć pojačivača, Wi-Fi sisteme za manje složeane projekte koji mogu opslužiti 100+ korisnika, vanjske pristupne tačke, 4G putne rutere, kućne rutere i vanjske rutere s utorom za SIM karticu, Ethernet switcheve, PoE switcheve, različite PoE dodatke, VPN travel rutere i docking stanice.

CUDY odlikuju vrhunski dizajn, konstantan razvoj zasnovan na iskustvu korisnika i izuzetno povoljne cijene kako za partnere tako i za krajnje korisnike.

SYS Company, kao ekskluzivni distributer, već ima spreman lager opreme na raspolaganju i veoma atraktivne partnerske programe. CUDY oprema prošla je zahtjevan period testiranja od strane SYS Company i jednog broja njihovih partnera te dobila visoku ocjenu u pogledu stabilnosti, pouzdanosti i kvaliteta.

Tehničku i servisnu podršku pružat će SYS Company, kao i treninge tehničkog i prodajnog karaktera za partnere u online formatu i uživo.

Garancija na CUDY opremu je dvije godine, a cjenovnik opreme, zajedno s tehničkom dokumentacijom i materijalima za online promociju, možete dobiti kod distributera SYS Company putem e-maila techsec@sys.ba.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *