Svijet

Partnerstvo ZKTeca i Makima

Dvije renomirane kompanije za sigurnosna rješenja, ZKTeco i Makim, sklopile su ekskluzivno strateško partnerstvo s ciljem zajedničkog rada na obogaćivanju ponude proizvoda i jačanja prisustva na tržištu Turske.

Makim je važan igrač u sektoru sigurnosnih rješenja čiji su predstavnici izrazili zadovoljstvo udruživanjem snaga sa ZKTecom, globalnim liderom u sigurnosnoj tehnologiji. Ovo partnerstvo za Makim znači širenje portfolija proizvoda, kao i postojećeg tržišnog udjela.

Makimu je u okviru partnerstva dodijeljen status ekskluzivnog turskog distributera u grupi proizvoda rampi za parkinge kompanije ZKTeco. Makim će u budućnosti nuditi i nove modele ZKTecovih rampi koje su opremljene naprednim funkcijama za optimizaciju sigurnosti i upravljane prometom.

Ove rampe posjeduju LED rasvjetu, što olakšava upravljanje saobraćajem čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Tu je i tehnologija za sprečavanje sudara s podrškom za automatsko isključivanje putem infracrvenih i radarskih detektora, kao i detektora induktivne petlje, čime se dodatno jačaju sigurnosne mjere. ZKTecove rampe nude i mogućnost prilagođavanja smjera i dužine rampe prema potrebama konkretne instalacije. Na taj način one osiguravaju nesmetan protok saobraćaja i efikasno upravljanje sigurnošću.

Partnerstvo ZKTeca i Makima naglašava zajedničku odlučnost obje kompanije da ponude najsavremenija sigurnosna rješenja prilagođena rastućim potrebama turskog tržišta. Kroz fokus na inovacije i saradnju, ovo partnerstvo treba podići sigurnosne standarde i operativnu efikasnost za poslovne subjekte i pojedince na turskom tržištu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *