Kontrola pristupa

Dodavanje funkcije digitalnog zaključavanja pomoću PIN-a za bolju zaštitu školske djece

Osoblje i školska uprava mogu odahnuti kada znaju da su privatne sobe i prostorije s opremom adekvatno zaštićeni. Danas mnogi nastavnici sa sobom moraju nositi nezgrapne ključeve kako bi učenicima ograničili pristup prostorijama koje njih same ili vrijednu školsku opremu mogu dovesti u opasnost.

Kod Code Handle brave, to je izvedivo bez stalnog zaključavanja i otključavanja vrata pomoću ključa. Umjesto toga, sve što vam je potrebno je obični PIN.

Code Handle je kvaka za zaključavanje sa ugrađenom digitalnom PIN tastaturom. Ona poboljšava sigurnost na svakim privatnim unutarnjim vratima koja predstavljaju prolaz u javni ili ljudima popunjeni prostor. Jednostavno zamijenite postojeću kvaku vrata sa Code Handle ručkom kako biste dodali sigurnost digitalnog PIN-a bez ključeva ili mehaničkih brava na dugme.

Dodavanje brave Code Handle donosi osjećaj sigurnosti i privatnosti u prostorijama za osoblje. Nastavnici mogu ostaviti ispravljene testove ili mobilne telefone na sigurnom, bez znanja učenika. Code Handle olakšava odvajanje prostora toaleta za učenike od toaleta za osoblje pomoću PIN-a. S Code Handle bravama na samo nekoliko ključnih vrata u zgradi, direktori škola mogu biti sigurni da su sportska oprema, muzički instrumenti, ostave za opremu za čišćenje i kuhinje zaštićene od neovlaštenog pristupa ili krađe.

Ovlašteni korisnici vrata ne moraju se čak ni sjetiti da ih zaključaju. Code Handle kvaka se zaključava kada se vrata zatvore, a radi sigurnosti je omogućen jednostavan izlaz bez unošenja koda.

Jednostavno postavljanje na gotovo sva unutrašnja vrata

Code Handle može ponuditi bežičnu digitalnu sigurnost bez ključeva, bez ometanja odvijanja nastavnog procesa. Za postavljanje su dovoljna samo dva vijka: instalater ne dira postojeći cilindar ili bravu i jednostavno zamijeni ručku. Postupak je jednostavan čak i za laike.

Pomoću glavnog koda administratora, školski čuvar ili sekretar ovlaštenim korisnicima mogu izdati do devet različitih PIN-ova sa četiri do šest znamenki. Istovremeno, oni mogu i mijenjati ili poništavati PIN kod kad god to žele.

Za napajanje digitalne funkcije brave, standardne baterije se postavljaju u samu ručku. Nema potrebe provoditi kablove do vrata ili spajati kvaku na električnu mrežu, niti koristiti softver za kontrolu pristupa. Baterije obično traju 30.000 ciklusa zaključavanja i otključavanja prije zamjene. Vizuelni indikator na kvaki prikazuje vrijeme za zamjenu. Code Handle je robusan proizvod koji zadovoljava EN 1634 standard za protupožarna vrata sa certificiranim vijekom trajanja od najmanje 100.000 operacija.

Dizajn Code Handle kvake olakšava i njenu dezinfekciju. Za razliku od mehaničkih PIN-brava na dugme, Code Handle ima glatku površinu bez uglova ili izdignutih dijelova. Opasne klice zato imaju jako malo mjesta za skrivanje. Dezinficirana vlažna krpa bez direktnog prskanja tekućine je sve što vam je potrebno za održavanje higijene kvake, kao i zaštitu školskih vrata i ostava.

Preuzmite besplatni letak i saznajte više o Code Handle kvaki na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *