Kontrola pristupa

Doživite umreženu sigurnost uz novi Incedo Business Cloud Offline na sajmu Intersec 2022

Umrežena digitalna sigurnosna rješenja tema su izložbe kompanije ASSA ABLOY Opening Solutions u Dubaiju. Poseban naglasak stavljen je na Incedo Business rješenje. Ono je kreirano za kompanije u pokretu u potrazi za sigurnosnim rješenjem koje će rasti zajedno njima. Sa predstavljanjem nove Cloud Offline funkcije na sajmu Intersec 2022, menadžeri sigurnosti sada imaju više opcija za pristup radu na daljinu uz zadržavanje kontrole nad svim objektima. Prezenntacija Incedo Business Clouda će se održati uživo u Međunarodnom kongresnom centru u Dubaiju.

“Incedo Business Cloud rješava brojne i sveprisutne dnevne izazove upravljanja pristupom u 2022. Incedo integrirana platforma za kontrolu pristupa je u fokusu naše želje da pomognemo klijentima na području Bliskog istoka da osjete konkretne prednosti umrežene sigurnosti“, kaže Mauro Felice, regionalni menadžer prodaje za regiju MEIA u ASSA ABLOY Opening Solutions EMEIA.

U dvorani Sheikh Saeed 2 na štandu S2 G24, ASSA ABLOY će predstaviti funkcije i prednosti Connected Security tehnologije sa Incedo Business sistemom. Ovaj ekosistem se brzo razvija i uključuje softverske opcije za upravljanje koje organizacijama svih veličina daju sistem koji je fleksibilan, skalabilan i jednostavan za implementaciju i upravljanje.

Incedov modularni platformski pristup nudi hardverske opcije zaključavanja koje odgovaraju svim prostorijama, svakoj pristupnoj tački ili industriji. Stručnjaci za kontrolu pristupa će, između ostalog, predstaviti Incedo Business Cloud rješenje koje radi sa Aperio bežičnim uređajima i PULSE elektronskim bravama sa samostalnim napajanjem i ključevima.

 Incedo Business nudi fleksibilno i skalabilno upravljanje pristupom

 Incedo povezuje sigurnosni softver i hardver unutar jedinstvene besprijekorne platforme čiji se opseg može širiti ili smanjivati po potrebi. Uz lokalno ili upravljanje u oblaku, Incedo štiti prostorije i inteligentno filtrira pristup kako bi se lakše upravljalo promjenjivim kretanjem ljudi na više lokacija. Offline i online kontrola se sada paralelno obavlja u okviru jedinstvene fleksibilne instalacije i to s bilo kojeg mjesta u svijetu. Sa novom Incedo Business Cloud Offline tehnologijom, upravljanje pristupom je lakše i praktičnije i nudi napredno upravljanje pristupom van mreže kao i na mreži. Organizacije sada mogu kreirati procese sigurnosnog upravljanja koji su pojednostavljeni, nezavisni od lokacije i efikasni. Upravljanje u oblaku uključuje opciju odabira iz više paketa kontrole pristupa kao usluge. To budžetiranje čini znatno predvidljivijim za menadžere objekata i sigurnosti, uz eliminaciju potrebe za angažovanjem dodatnih internih timova za IT podršku i održavanje.

Stručnjaci za ASSA ABLOY rješenja će predstaviti i još jednu opciju upravljanja Incedo sistemom — Incedo Business Plus. Pomoću njega se upravlja pristupom vratima zajedno sa rješenjima trećih strana za videonadzor i alarme, a sve to preko objedinjenog i intuitivnog interfejsa.

Menadžeri objekata imaju širok izbor akreditiva, uključujući tradicionalne kartice i tokene. Mobilni ključevi se sigurno pohranjuju na pametnom telefonu. Pri tom, pametni ključevi mogu otključati i PULSE brave koje se samostalno pune i RFID čitače koji su ožičeni ili ugrađeni u nagrađivane bežične Aperio brave.

Incedo prezentacija na Intersecu i još mnogo toga

Tokom izložbe Experience Connected Security kompanije ASSA ABLOY posjetitelji sajma Intersec 2022 mogu dobiti najnovije vijesti i najave od konsultanata za proizvode kao što su Mul-T-Lock, Yale Linus, ABLOY Critical Infrastructure i specijalno informacijsko modeliranje zgrada (BIM). Predstavit ćemo i naše uspjehe u ključnim vertikalama, uključujući obrazovanje, zdravstvo, državne i javne institucije.

Saznajte kako kontrola pristupa, uključujući Incedo Business Cloud, može pomoći vašoj organizaciji da iskoristi umreženu sigurnost i posjetite ASSA ABLOY izložbu na sajmu Intersec 2022: dvorana Sheikh Saeed 2, štand S2 G24

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *